Pretraga

[Video] 13-godišnjak među srednjoškolcima igra poput NBA zvijezde

A- A+

Srednjoškolac Julian Newman (13) trenira po četiri sata dnevno pa mladi košarkaš dominira na terenu i protiv starijih od sebe. Na srednjoškolskoj ligi počeo je sudjelovati već u petom razredu, a nakon dvije sezone postao je rekorder u broju zabijenih koševa. U videu ispod možete pogledati kako njegovi protivnici ispadaju smiješni pored Newmana.

foto: screenshot|www.youtube.com

Prema stranici www.usatodayhss.com Julian je u prošloj sezoni postao najmlađi igrač koji je u američkoj školskoj košarkaškoj ligi zabio tisuću koševa.

Svoju srednjoškolsku karijeru započeo je već u petom razredu, a već nakon dvije godine, iako je i dalje mlađi od većine, bolji je od svojih protivnika i suigrača. Zbog napornog treninga u potpunosti dominira terenom. Neki ga mediji već vide kao NBA zvijezdu, a o njemu je već snimljen i dokumentarac.

Iako je naravno još prerano prognozirati hoće li se probiti u najbolju ligu svijeta, svakako je istina da mali Julian među srednjoškolcima igra kao najveće zvijezde NBA-a. Osim toga, njegova sestra Jade također se od rane mladosti posvetila treningu pa je već dobila sportsku stipendiju.

Pogledajte u videu ispod kako to izgleda, a na njegovom kanalu provjerite kakvi su mu treninzi.