Pretraga

Video: Mladi hrvatski boksač isfrustriran porazom nokautirao suca!

A- A+

Juniorski hrvatski boksač Vido Lončar napravio je skandalozan potez poslije završetka borbe drugog kola Europskog prvenstva u amaterskom boksu, koje se odvija u Zagrebu. Naime litavski je borac Algirdas Baniulis tehničkim nokautom svladao Lončara s čime se ovaj nije mogao pomiriti. U trenutku kada je sudac pozvao boksače na sredinu ringa kako bi proglasio pobjednika, hrvatski borac ga je prvo udarcem oborio s nogu pa zatim nastavio tući na podu, zbog čega je sucu ukazana i liječnička pomoć.

Screenshot: YouTube

Mladi hrvatski boksač Vido Lončar na Europskom prvenstvu u amaterskom boksu, koje se ovih dana održava u Zagrebu napravio je potez kakav se rijetko viđa na borilištima. Nakon što je u drugoj rundi tehničkim nokautom savladan od strane litavskog borca Algirdasa Baniulisa, nije se mogao pomiriti s porazom pa je izmlatio suca.

Izdvojeni članak

Bivši boksački prvak Europe, sada uspješan student

U trenutku kada je sudac pozvao natjecatelje na sredinu ringa kako bi proglasio pobjednika, Lončar ga je prvo udarcem oborio na pod, a onda nastavio udarati, sve dok ga redari nisu za noge izvukli iz prostora za borbu.

Sucu se pak morala ukazati liječnička pomoć. U prvim trenucima djelitelj pravde se nije mogao samostalno ustati s poda.

Treba reći da je sudac prije prekida meča tri puta Lončaru odbrojavao i na kraju je odlučio prekinuti borbu.

Hrvatski boksački savez još nije objavio kakva kazna očekuje mladog borca zbog divljačkog ispada.