Pretraga

Video: Pogledajte kako ‘leti’ čovjek s najvećim odrazom na svijetu

A- A+

Ovaj 24-godišnji ‘ulični’ košarkaš Isaac White radi vrlo atraktivna zakucavanja, po mnogima i najbolja u SAD-u pri tome skačući i do 140 centimetara, što je vjerojatno najveći odraz na svijetu. Tako u njegovom slučaju košarkaški skromnih 178 centimetara visine, ne predstavljaju problem. Štoviše katkada mu je glava prilikom zakucavanja u razini obruča. Pogledajte djelić Isaacove čarolije.

Screenshot: YouTube

Unatoč tomu što Isaac White nije profesionalni košarkaš, ime ovog 24-godišnjaka dulje je vrijeme dobro poznato u američkim košarkaškim krugovima. Razlog tomu su maestralna zakucavanja, koja izvodi po različitim uličnim priredbama.

Izdvojeni članak

Video: Nesvakidašnja situacija na ženskoj košarkaškoj utakmici

Stvar ne bi bila toliko eksponirana da 24-godišnjak prilikom ovih atraktivnih košarkaških poteza, ne skače i 140 centimetara iznad zemlje, što ga čini čovjekom s vjerojatno najvećim odrazom na svijetu.

Tako podatak da je visok košarkaški skromnih 178 centimetara, postaje nevažan. Dodajmo samo podatak da je najveći odraz koji je imao neki igrač u NBA ligi bio 121,9 cm, a mogao ga je dosegnuti Darel Grifit.

U videu pak pogledajte dio umijeća, letećeg Isaaca.