Studentski domovi

Na službenim stranicama Studentskog centra Split jučer su objavljene privremene rang liste Natječaja za upis u studentske domove Studentskog centra Split - akademska 2015./16. godine. U nastavku obavijesti stoji kako će se konačna lista objaviti nakon što se riješe prigovori. Spuštanje odnosno pomicanje rang liste planira se u periodu od 18. rujna do 22. rujna 2015. godine, ako ostane slobodnih mjesta.

Izašli rezultati natječaja za smještaj u splitske studentske domove
Foto: Joško Matić|srednja.hr

Splitski studentski centar jučer je na svojim službenim stranicama objavio privremene rang liste Natječaja za upis u studentske domove Studentskog centra Split - akademska 2015./16. godine.

Na ovoj poveznici možete provjeriti jeste li dobili mjesto u domu, a iz SC-a Split obavještavaju da će se 'konačna rang lista objaviti, nakon odrađenih prigovora od strane komisije za prigovore SC-a Split'.

U obavijesti također stoji da se pomicanje rang liste planira za period od 18. do 22. rujna, ako uopće ostane slobodnih mjesta.

Na kraju je pojašnjeno da je Uprava Učeničkog-Đačkog doma u Splitu Studentskom centru Split ustupila ukupno 200 mjesta za studente. Iz tog razloga je bodovni prag-broj bodova za studente manji u odnosu na bodovni prag za studentice.

Samo prijavljeni korisnici mogu ostavljati komentare.

Prijava | Registracija
Nema događaja za prikaz.