Pretraga

‘Budi faca i sudjeluj’: Za darovanu krv dobivate besplatan obrok u menzi

A- A+

I ove će se godine održati veliko studentsko darivanje krvi, u organizaciji Udruge studenata grada Splita. Događaj će se održati u prostorijama Studentskog centra, u četvrtak 8. prosinca, a svi koji se odluče na ovo dobro djelo za poklon dobivaju besplatan obrok u restoranu SC-a.

Veliko studentsko darivanje krvi/Udruga studenata grada Splita

Potaknuti sve većim interesom studenata iz godine u godinu, Udruga studenata grada Splita u suradnji s 11 studentskih udruga u Zagrebu i ove godine u organizira veliko studentsko darivanje krvi.

Izdvojeni članak

[VIDEO] Provjerite kojim sve krvnim grupama vaša može donirati krv

Događaj pod motom ‘Budi faca i sudjeluj’ održat će se u prostorijama Studentskog centra na prvom katu, 8. prosinca 2016. u trajanju od 10:00 do 18:00 sati. Studenti će biti prepušteni u ruke stručnog tima Hrvatskog zavoda za transfuzijsku medicinu (Petrova 3).

U znak zahvalnosti za dobro djelo u ovo predbožićno doba, svaki student koji daruje krv dobiva besplatan obrok u restoranu SC-a.

– Jako smo ponosni što upravo mi imamo priliku organizirati ovu veliku humanitarnu akciju. Prošle godine je akcija bila jako uspješna te se skupilo čak 168 donacija, ove godine se nadamo još većem broju. Predblagdansko vrijeme je idealno da pokažemo brigu za one u nevolji. Studenti su uvijek bili ti kojima nije bilo teško pomoći, zbog čega svih pozivam da dođu u srijedu u SC i svojim sudjelovanjem spase jedan život, poručuje Ivan Lukšić, predsjednik Udruge studenata grada Splita.

Kojim sve krvnim grupama može ići vaša krv, te koje su trenutne zalihe krvi u Hrvatskoj po krvnim grupama, pogledajte ovdje.

Veliko studentsko darivanje krvi/Udruga studenata grada Splita