Pretraga

Dobri duh Save moli Zagrepčane za pomoć: ‘Vi ste mi zadnja nada’

A- A+

Studenta Ivana u studentskom domu na Savi poznaju gotovo svi. Često ih uveseljava svojim pjesmom i gitarom, ali u noći sa subote na nedjelju dobri duh Save našao se u nemiloj situaciji. Naime, zaspao je na klupici ispred HNK s gitarom pored sebe, a kada se probudio, gitare više nije bilo.

Foto: Facebook; ‘Studentski dom Stjepan Radić – Sava’

Za studenta Ivana, ili barem njegovu pjesmu, znaju svi koji žive na Savi i šire. Sjećate se tako prekrasne scene kada se sa svojom gitarom pojavio u trgovini unutar naselja i tetama na blagajni odsvirao i otpjevao romantičnu pjesmu na Dan žena?

Izdvojeni članak

[VIDEO] Studenti sa Save blagajnice iznenadili prekrasnom pjesmom

Sada ovaj dobri duh Save treba pomoć svih Zagrepčana. Nakon subotnjeg izlaska, zaspao je na klupici ispred HNK, s gitarom pored sebe. Gitaru mu je netko ukrao, a najgore od svega, uopće nije bila njegova. 

– Ljudi, kao nikad do sad trebam pomoć bilo koga ko se u rano nedjeljno jutro našao oko HNK… duga priča ukratko: bio sam veliki kreten da sinoć iz izlaska ponesem gitaru do grada i da odem dalje pit… i bio sam još veći kreten da sam se toliko napio da sam zaspo na stanici (inače bi ovo bila priča za smijat se, ali nije…) – ovu sliku je prijatelj sliko kad je prolazio autom pored stanice i prepozno me… ni pola sata nakon ovoga sam se probudio, ali gitare više nije bilo među mojim nogama… znam da grupa ima puno članova i vi ste mi zadnja nada, ako je netko bilo što vidio, molim vas javite mi… inače me ne bi toliko bila briga da je moja gitara, jer sam sam zakuvo i sam ću ispaštat, ali moja gitara nije… ako ima kakva dobra/sretna duša da mi pomogne ispravit ovo sranje koje sam danas posijo siguran sam da ću nać nekakav način da se odužim… živili ljudi, napisao je student u grupi ‘Studentski dom Stjepan Radić-Sava’, gdje se i možete javiti ako ste slučajno nešto vidjeli.

Screenshot: Facebook; ‘Studentski dom Stjepan Radić – Sava’