Pretraga

Doznajte sve vezano uz mogućnosti studiranja i stažiranja u Švicarskoj

A- A+

BHV Education u suradnji s organizacijom Swiss Education Group organizira prezentaciju o mogućnostima studiranja i stažiranja u Švicarskoj. Prezentacija će se održati u srijedu 12. veljače 2014. u hotelu Sheraton u Zagrebu. Ako biste htjeli upisati preddiplomski, poslijediplomski ili pak odraditi staž u koljevci svjetskog turizma, obavezno rezervirajte mjesto te se sutra u 18 sati uputite na adresu Kneza borne 2.

www.bhvedu.com

Jedna od vodećih svjetskih obrazovnih organizacija hotelijerstva i turizma Swiss Education Group u suradnji s BHV Educationom organizira prezentaciju koja će dobro doći svim zainteresiranima za studiranje ili stažiranje u Švicarskoj.

Tko je BHV Education

BHV Education već 19 godina uspješno surađuje s mnogim eminentnim organizacijama, školama, sveučilištima i veleposlanstvima širom svijeta i u ovom razdoblju preko 5 000 učenika, studenata i profesionalaca sudjelovalo je u njihovim programima.

Za ovu prigodu organizatori su rezervirali prostor u hotelu Sheraton u srijedu 12. veljače s početkom u 18 sati.

Na prezentaciju u pozvani svi građani koji žele steći međunarodno priznate diplome iz poslovnog i hotelskog menadžmenta, turizma i kulinarstva, kao i oni koji žele doživjeti visoke standarde u zemlji poznatoj kao koljevka svjetskog turizma.

Mjesto na prezentaciji potrebno je rezervirati na [email protected].