Pretraga

Evo kako će zbog praznika raditi menze pri četiri velika hrvatska sveučilišta

A- A+

Obzirom da je u četvrtak Dan neovisnosti, menze studentskih centara u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku toga dana, ali i u nastavku popularno zvanog produženog vikenda, radit će prema izmijenjenom rasporedu. U Zagrebu će tako od 8. do 11. (uključujući i taj dan) biti dežurne menze u Savskoj 25, te pri domskim kompleksima Stjepan Radić i Lašćina. Ostali restorani koji su u nadležnosti SC-a, prilagođavat će se radu pojedinih sastavnica unutar kojih se nalaze. 

Foto: srednja.hr

Četvrtak 8. listopada neradni je Dan neovisnosti, no ipak se tadaneće zatvoriti sve menze pri velika četiri sveučilišta.

Izdvojeni članak

[FOTO] Otvorena prva menza na nekom privatnom fakultetu u Hrvatskoj

Zagreb najmanje tri dežurna restorana, a Split jedan

Tako su nam u zagrebačkom SC-u rekli kako će od 8. do 11. (uključujući i njega) biti dežurne menze u Savskoj 25 te pri domovima na Savi i Lašćini. Ostali restorani koji su nadležnosti Studentskog centra prilagođavat će se radu fakulteta na kojima se nalaze.

Usput napomenimo da u četvrtak i petak (8. i 9. listopada) neće raditi Poslovnica za smještaj studenata.

Kada je riječ o Splitu, ne postoje još službeni podaci o tome kako će raditi menze zbog toga što je u tijeku usuglašavanje s pojedinim sastavnicama. No neslužbeno doznajemo da ako petak bude neradni, od četvrtka do nedjelje dežurni će restoran biti onaj u hostelu Spinut.

No ako je petak radni dan onda će u četvrtak svi restorani funkcionirati prema uobičajenom radnom vremenu. Međutim kada podaci budu službeni, dopunit ćemo ove neslužbene informacije.

Izdvojeni članak

[Foto] Nakon višegodišnjeg inzistiranja studenata otvorena menza na TVZ-u

Također dodajmo da studenti, koji još nisu uselili u studentske domove u Splitu, a ostvarili su pravo na smještaj, to neće moći učiniti 08. listopada.

Rijeka i Osijek također imaju dežurne restorane na Dan neovisnosti

Na Dan neovisnosti u Osijeku će kao i obično raditi restoran u Istarskoj 5, dok u ostale dane sve funkcionira prema redovnom planu.

Kada je riječ o Rijeci, podaci nisu potpuni, jer i tamo još uvijek traje usuglašavanje sa sastavnicama, no već sada je poznato da će restorani Mini i Index raditi na Dan neovisnosti.