Pretraga

Kradljivica upala u dom na Savi, ukrala novčanik i u pokušaju bijega udarila studenticu

A- A+

U subotu je u večernjim satima ženska osoba (E.D.) ušla u četvrti paviljon Studentskog doma Stjepan Radić, te pod izlikom da traži nekog poznatog, upala u sobu jedne studentice i ukrala joj novčanik. Studentica je reagirala na vrijeme i uspjela natjerati kradljivicu da joj vrati stvari, a u pokušaju zadržavanja dok ne dođu zaštitari, E.D. je udarila studenticu.

Foto: Srednja.hr

Iako su paviljoni u Studentskom domu Stjepan Radić obnovljeni nedavno, a time i promijenjena ulazna vrata na svim paviljonima, to očito ne sprječava lopove i kradljivce da haraju kompleksom. U subotu je navečer, piše Jutarnji.hr, u 4. paviljon spomenutog doma ‘upala’ ženska osoba (E.D.) srednjih godina, te iz jedne od soba ukrala novčanik. Na sreću, vlasnica novčanika uočila ju je na vrijeme, te je kleptomanku zaustavila na hodniku.

Izdvojeni članak

Studentima na Savi masovno se kradu bicikli, Uprava tvrdi da to ne može spriječiti

Uhvatila ju je za torbu i zahtijevala da joj pokaže što je uzela, dok su druge studentice obavijestile zaštitare koji čuvaju studentsko naselje.

Nakon što se nekoliko minuta hrvala sa studenticom, shvativši da dolaze zaštitari koji će je predati policiji, E. D. izvadila je novčanik kojeg je ukrala te je molila studenticu da ju pusti. Studentica ju nije poslušala, jer nije bila sigurna je li gospođa ukrala još nešto. U pokušaju bijega E. D. ju je tada prvo ošamarila, pa kad joj studentica nije pustila ruku, ugrizla ju je. Zaštitari su brzo reagirali, pozvali su policiju, a do njihova dolaska zadržali počiniteljicu.

Za Jutarnji.hr incident su potvrdili i iz PU zagrebačke, a upućeni u aktivnosti 47-godišnje kršiteljice zakona koja živi u blizini studentskog doma kažu da se pokušava infiltrirati u studentske krugove, a nekad zna biti i viđena kako objeduje u menzama.