Pretraga

Kreirajte aplikaciju i osvojite trodnevno putovanje u Berlin

A- A+

Ako ste zainteresirani za trodnevno putovanje u Berlin ili Dubrovnik, sigurno će vas zanimati i prijava na natjecanje koje će vam to omogućiti. Međunarodni ASIC studentski natječaj se organizira u sklopu ADRIA HOTEL FORUM-a, a ove se godine radi na razvijanju novih inovativnih aplikacija za hotele.

www.unizd.hr

Izdvojeni članak

Objavljen natječaj za stipendiju grada Zagreba, provjerite možete li je dobiti

Objavljen je i ovogodišnji međunarodni ASIC natječaj, u kojem se razvija nova inovativna aplikacija za hotele. Studentski se timovi mogu prijaviti do 26. studenog, a rezultati se očekuju u veljači 2016. godine. Prijaviti se mogu studenti trećih, četvrtih i petih godina studija, u timove od tri do šest osoba, a članovi timova ne moraju dolaziti s istih fakulteta.

Prijave na natječaj traju do 26. studenog, a ispunjena prijavnica šalje se na e-mail: [email protected]. U veljači će se održati prezentacija projekata pred publikom na Adria Hotel Forumu, a postoji i mogućnost da članovi tima koji su udaljeni od Zagreba više od 300 kilometara projekt žiriju prezentiraju online, u realnom vremenu.

Studenti mogu osvojiti tri nagrade, prva je trodnevno putovanje u Berlin i odsjedanje u jednom od najluksuznijih berlinskih hotela, druga je nagrada trodnevni smještaj u Dubrovniku, a treća poklon-paket. Sve detalje međunarodnog natječaj možete naći ovdje.