Vijesti

Svečanom dodjelom priznanja najuspješnijim sudionicima ovaj je vikend završena 21. Smotra Sveučilišta u Zagrebu. Priznanja najuspješnijima na Smotri koja se održavala od 17. do 19. studenoga u prostorijama Studentskog centra dodijelili su rektor Sveučilišta u Zagrebu Damir Boras i prorektorica za studente, studije i upravljanje kvalitetom Ivana Čuković-Bagić.

Na Smotri Sveučilišta nagrađeni najbolji: Provjerite nalazi li se vaš fakultet na listi
Foto: Srednja.hr, arhivska fotografija

I ove godine s ciljem da informiraju učenike završnih razreda srednje škole, studente i druge zainteresirane o studijskim programima i upisnim uvjetima, studentskome životu i uvjetima smještaja tijekom studiranja, opremljenosti pojedinih fakulteta i drugim zanimljivim činjenicama o Sveučilištu održana je i ovogodišnja, 21. po redu Smotra Sveučilišta. Ukupno četrnaest fakulteta Sveučilišta u Zagrebu svečano je nagrađeno priznanjem.

U kategoriji uspješnoga predstavljanja ostalih sudionika nagrađeni su Tehničko veleučilište u Zagrebu i Visoka škola za komunikacijski menadžment Edward Bernays. Priznanje za medijsko praćenje Smotre dobio je Fakultet političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu. Priznanje za poseban doprinos u edukaciji i informiranju posjetitelja 21. Smotre Sveučilišta u Zagrebu dodijeljeno je Gradu Zagrebu – Gradskom uredu za zdravstvo. 

Za najbolje promidžbene materijale nagrađen je Fakultet kemijskoga inženjerstva i tehnologije Sveučilišta u Zagrebu, a za komunikativnost i susretljivost priznanja su dobili Prirodoslovnomatematički fakultet i Fakultet prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu. 

Priznanja za najoriginalnije predstavljanje na Smotri ove su godine osvojili Tekstilno-tehnološki fakultet i Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu. Za najbolje predstavljanje u kino dvorani nagrađeni su Matematički odsjek Prirodoslovnomatematičkoga fakulteta i dr. sc. Matija Babić za prezentaciju 'Što rade matematičari?', Ekonomski fakultet i izvanredni profeosr Mislav Ante Omazić za prezentaciju 'Menadžment promjena – mit ili stvarnost?', te Fakultet strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Zagrebu i profesor Bojan Jerbić za prezentaciju 'S robotima može bolje'. 

Priznanja za najbolje uređeni izložbeni prostor dobili su Učiteljski fakultet i Šumarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, a za najbolje sveobuhvatno predstavljanje u izložbenom prostoru nagrađen je Fakultet organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu. Za izniman doprinos u organizaciji Smotre nagrađeni su Akademija dramske umjetnosti i Šumarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu.

U fotogaleriji na ovom linku, pogledajte sve najzanimljivije štandove s netom završene Smotre.

Samo prijavljeni korisnici mogu ostavljati komentare.

Prijava | Registracija
Nema događaja za prikaz.