Vijesti

Nakon preliminarnih rezultata i provedenog žalbenog roka, Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu objavio je konačne rezultate natječaja za studentske programe u Zagrebu. Ukupna sredstva izdvojena za tu svrhu povišena su sa 993.027 na 1.142.517 kuna, a najviše će biti dodijeljeno FSB-ovoj Formuli Student.

Objavljeni konačni rezultati natječaja za studijske programe u Zagrebu

Skupština Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu je 18. svibnja donijela Proračun Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu za 2017. godinu, a potvrdio ga je Senat Sveučilišta u Zagrebu na sjednici održanoj 23. svibnja. U skladu s tim, objavljeni su i konačni rezultati natječaja za studentske programe, ukupne vrijednosti od 1.142.517 kuna, što je za 149.490 kuna više od sredstava predloženih preliminarnim rezultatima natječaja.

Sveučilište u Zagrebu će spomenuta sredstva doznačivati na sastavnicu na kojoj studira podnositelj programa, a informacije o načinu korištenja sredstava koja su dodijeljena putem natječaja podnositelji programa mogu dobiti u računovodstvu svoje sastavnice. Bitno je za naglasiti kako su korisnici sredstava iz proračuna Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu, obvezni računovodstvu fakulteta/akademije na čiji račun će biti doznačena sredstva za realizaciju njihovog studentskog programa, dostaviti potpuno financijsko i programsko izvješće o provedenom programu, najkasnije 30 dana od završetka provedbe. Programi moraju biti realizirani najkasnije do 31.12. 2017. godine. 

Najviša sredstva u iznosu od 7.300 kuna u sektoru kulture odlaze na promotivne materijale Dentakla, spektakla studenata dentalne medicine u organizaciji Stomatološkog fakulteta, a prijaviteljica je Valentina Kostrić. Najveća svota u području međunarodne suradnje i ove se godine izdvaja za FER-ovo sudjelovanje u Elektrijadi,  koje će se sufinancirati s 32.650 kuna. Prijavitelj je Studentski zbor. U području sportskih aktivnosti najviše će se izdvojiti za Difovijadu 2017. u organizaciji Kineziološkog fakulteta, ukupno 25.058 kuna, a prijavitelj programa je Martin Ivanković. 

Hrvatska studentska asocijacija strojarskih fakulteta dobila je najviša sredstva dodijeljena ovim natječajem, u iznosu od 40.653 kuna za Formulu Student (odlazak na natjecanja i promocija bolida FSB RT-05 Strix). Značajna sredstva od 30.804 kune dodjeljena su za realizaciju ovogodišnje PMF-ove Primatijade, u sektoru stručnih i znanstvenih projekata, čiji je prijavitelj Karlo Radmanić. 

Konačne rezultate natječaja, programe i prijavitelje, možete vidjeti u dokumentu u nastavku.

Samo prijavljeni korisnici mogu ostavljati komentare.

Prijava | Registracija
Nema događaja za prikaz.