Pretraga

Osječka Ekonomija dijeli vrijedne nagrade studentima koji im osmisle slogan

A- A+

Ekonomski fakultet u Osijeku bacio se na kreiranje slogana Fakulteta, a uključili su i studente kako bi doprinijeli svojoj prepoznatljivosti. Natječaj traje do 28. veljače, a autori tri najbolja slogana dobivaju tablet i e-čitače.

S ciljem da postanu što prepoznatljiviji, na Ekonomiji u Osijeku odlučili su kreirati slogan Fakulteta. Pozvali su svoje studente da doprinesu kreiranju slogana. Zadatak je smisliti kratku, jasnu i lako pamtljivu rečenicu koja će predstavljati osječki Ekonomski fakultet, piše Osijek031.com.

Izdvojeni članak

Student u Osijeku četiri godine lažirao potpise i ocjene te dobio diplomu

Natječaj je otvoren od 28. siječnja do 28. veljače, a na isti se mogu prijaviti svi bivši i sadašnji studenti Ekonomije u Osijeku.Treba napomenuti da se nepotpuni prijedlozi neće uzimati u obzir, a odluka o izboru najboljeg slogana bit će objavljena 15. ožujka.

Prijedlog slogana trebate poslati isključivo e-mailom na [email protected], a uz prijedlog je potrebno poslati i sljedeće podatke: ime i prezime autora, adresu, datum rođenja, te status (redovni/izvanredni student, godina studiranja, završeni student – godina diplomiranja/završetka studija).

Slogan, odnosno prijedlog istoga mora biti na hrvatskom jeziku, a imena pobjednika bit će objavljena na web stranici EFOS-a.

Autori najbolja tri slogana dobit će nagradu i posebno priznanje od Uprave Ekonomskog fakulteta. Nagrada za prvi slogan bit će tablet, a za ostala dva e-čitač.