Pretraga

Otvorene prijave za besplatnu Digital Ninja Akademiju za srednjoškolce

A- A+

Visoko učilište Algebra tijekom proljetnih praznika, 21. i 22. ožujka, održat će seriju Digital Ninja Akademija – besplatnih dvodnevnih radionica tijekom kojih se učenici mogu upoznati s nekim od najatraktivnijih tema današnjice! Na raspolaganju su Digital Ninja Akademije iz digitalnog marketinga, robotike i programiranja, mrežnih tehnologija i etičkog hakiranja te razvoja igara. Prijave su otvorene do 10. ožujka, uz ponovno velik interes, pa Visoko učilište Algebra poziva učenice i učenike srednjih škola da se što prije upišu u željenu Digital Ninja Akademiju!

Visoko učilište Algebra otvara prijave za novi ciklus besplatnih dvodnevnih radionica za srednjoškolce – ovaj puta pod nazivom “Digital Ninja Akademije” – i to kao nastavak sličnih radionica koje su, uz velik interes srednjoškolaca, održane tijekom zimskih praznika. Besplatne dvodnevne škole na temu digitalnog marketinga, cyber sigurnosti tj. etičkog hakiranja i mrežnih tehnologija, razvoja računalnih igara te robotike i programiranja održat će se 21. i 22. ožujka.

Četiri besplatne zimske škole koje Visoko učilište Algebra organizira tijekom predstojećih proljetnih praznika su škola digitalnog marketinga, škola robotike, škola etičkog hakiranja i škola razvoja računalnih igara.

Radionice će držati najbolji hrvatski stručnjaci za pojedinu temu te stoga predstavljaju odličnu priliku da polaznici na jednom mjestu čuju i nauče sve ono najvažnije iz pojedinog područja.

Prijave za Digital Ninja Akademiju otvorene su do 10. ožujka, do kad se potrebno prijaviti za jednu od ove četiri dvodnevne škole putem linkova za pojedinu radionicu.

Kako je bilo prošle godine, pogledajte u videu!