Pretraga

Počinje smotra Sveučilišta u Zagrebu

A- A+

Smotra Sveučilišta u Zagrebu održat će se od 15. do 17. studenog 2012. godine u prostorijama Studentskog centra. Smotra je organizirana kako bi se maturantima, studentima i svim zainteresiranim osobama predstavio program studija i nastavni planovi, preddiplomski, diplomski i poslijediplomski studij, opremljenost i dostignuća fakulteta, studentski život i slični detalji.

Studentski centar ugostit će ovogodišnju zagrebačku Smotra Sveučilišta koja se održava od 15. do 17. studenog 2012. godine. Svi zainteresirani ili neodlučni oko upisa na neki studij na ovaj će se način upoznati s nastavnim planom, studijskim programom, preddiplomskim, diplomskim i poslijediplomskim  studijem, dostignućima i opremljenosti fakulteta.

www.skole.hr

Maturanti, studenti i svi zainteresirani će se informirati o studentskom životu, uvjetima smještaja tijekom studiranja te kreativnim mjestima za zapošljavanje u pojedinim strukama i novim radnim uvjetima koje osiguravaju poduzetnici i kompanije.

Uz brojne državne i privatne fakultete, na Smotri će svoj štand imati nekoliko fakulteta iz inozemstva te Studenti zbor Sveučilišta u Zagrebu.

Program Smotre možete pogledati ovdje.