Pretraga

Poznate cijene ulaznica i prve zvijezde koje će nastupiti na Brucošijadi FER-a

A- A+

Nakon što su organizatori objavili datum Brucošijade FER-a, koja će se ove godine održati 12. studenoga, sada su otkrili i prve glazbene zvijezde, koje će uveličati najveći studentski tulum u državi. Među 16 izvođača koje će ugostiti Fakultet elektrotehnike i računarstva, bit će i kultni zagrebački bend Pips Chips & Videoclips, britka bosanskohercegovačka reperica Sassja te koktel electro-rock majstori Plastic Knives.

Brucošijada FER-a 2015. / foto: Ivan Božić|srednja.hr

Brucoši, ali i ostali zaljubljenici u kvalitetnu glazbu i ove će se godine barem jednu subotu moći dobrano ugrijati, u mjesecu studenome. Na tri stagea, nastupit će 16 izvođača, među kojima je za sada najistaknutije ime Pips, Chips i Videoclips

Izdvojeni članak

[XXL fotogalerija] Opće ludilo na Brucošijadi FER-a: Tri tisuće mladih tulumarilo do zore

Pipsi su već preko 20 godina kultno ime na našoj sceni, a ovo će im biti premijeran nastup na Brucošijadi FER-a.

O njihovoj bogatoj glazbenoj karijeri ne treba puno pričati – već su po prvom pojavljivanju u javnosti 1992. godine, najavnim nastupnim singlom „Dinamo ja volim“ srušili sve rekorde slušanosti.

Kvaliteta njihovog stvaralaštva s godinama je postala neupitna, a danas s razlogom slove kao jedan od značajnijih bendova na ovim prostorima.

Tradicionalno najposjećeniju brucošijadu u državi, uveličat će nastupom i jedna od rijetkih ženskih MC-a u regiji – Sassja!

Prva žena FM JAM-a prošle je godine izdala svoj album prvijenac ‘Taktički praktično’ čijem su izdavanju prethodila dva uspješna singla ‘Clash’ i ‘Etikete’, oba s preko milijun i 600 tisuća pogleda na YouTubeu.

Snimila je duete s Mirelom Priselac Remi iz Elementala, Frenkiejem, crnogorskim dvojcem Who See, a sudjelovala je i u pjesmi Ovce s novog albuma Brkova.

Izdvojeni članak

Fotogalerija: Na rasprodanoj Brucošijadi FER-a četiri tisuće mladih

Kako bi smiskao svoj koktel electro-rocka Plastic Knives koristi cijelu paletu žestokih sastojaka. Zagrebački duo do sada je izdao dva EP-a “Both Sides Of The Atlantic” i “Tongue In Cheek”, a svojim energičnim live nastupima daje dodatnu agresivnu i eksplozivnu crtu svojim kompozicijama koje malo slušatelja ostavljaju ravnodušnim.

From Another Mother svoj nastup na Brucošijadi ostvarili su zahvaljujući pobjedi na ovogodišnjem izdanju KSET-ovog programa za neovisne bendove Čuješ?!. Ovaj math/prog/rock trio iz Zagreba iza sebe ima snimljen EP „Bratebra“, a krasi ih nesvakidašnja originalnost i humor koji je moguće vidjeti u intervjuima, ali i na pozornici.

Propalice, budale i geniji – kažu da nitko nema toliko dobru igru riječi i nota kao Stereo Banana. Ovaj eksplozivni niški duo djeluje od 2010. godine, a ovo će im biti drugi puta da nastupaju u Zagrebu. Iza sebe imaju dva studijska albuma, a njihov drugi singl „Melem“ s posljednjeg albuma „Munje Nebjeske“ poprilično je brzo završio na prvom mjestu MTV liste Domaćica.

Izdvojeni članak

Brucošijada FER-a: Od želje da privuku cure na faks do najluđeg tuluma u gradu kroz četiri i pol desetljeća

Na Brucošijadi će se naći nešto i za ljubitelje techno/house/tech house scene. Najnoviji KSET-ov program Kotlovnica nastao je po uzoru na koncept Boiler Rooma, a na svojim izdanjima do sada je ugostio različita imena klupske elektronske glazbene scene.

Posjetitelje uz tri stagea, očekuje i kino te KSET Caffe floor. S obzirom na to da Klub KSET ove godine slavi 40 godina otkad se preselio na mjesto bivše kotlovnice i sama Brucošijada će uveličati to slavlje.

Ulaznice po early bird cijeni od 50 kuna moguće je kupiti od ponedjeljka, 26. rujna u KSET-u.

Od 30. rujna kreće prodaja ulaznica i za brucoše FER-a. Brucoši svoje ulaznice mogu nabaviti po cijeni od 40 kuna isključivo u KSET-u uz predočenje e-indeksa.

Cijena early bird karata vrijedi do 10. listopada ili do isteka zaliha.

U galeriji pogledajte najzanimljivije prizore s prošlogodišnje Brucošijade FER-a u velikoj fotogaleriji, a u potonjem videu prilog s najzanimljvijim detaljima s Brucošijade FER-a od prije dvije godine.