Vijesti

Poznati su rezultati prigovora na rang-listu dobitnika državne stipendije. Od pristiglih prigovora, pravo na državnu stipendiju ostvarilo 52 studenata, ali i 99 studenata koji su ostvarili pravo na državnu stipendiju jer je na temelju prigovora prag za ostvarivanje prava na državnu stipendiju 1.500 bodova i prihodi po članu obitelji manji od 1.135,00 kuna.

Prihvaćeni prigovori: 150 studenata ostvarilo pravo na državnu stipendiju
Foto: srednja.hr

Kao što smo i izvijestili, Ministarstvo znanosti i obrazovanja zaprimilo je 413 prigovora na rezultate Natječaja za dodjeljivanje državnih stipendija za akademsku godinu 2016./2017. 

Povjerenstvo za provedbu javnoga natječaja za dodjelu državnih stipendija prihvatilo je 55 prigovora te je na temelju toga pravo na državnu stipendiju ostvarilo 52 studenata. 

Dobra vijest je i da je dodatnih 99 studenata, a koji se nisu žalili, ostvarilo pravo na državnu stipendiju jer je na temelju prigovora prag za ostvarivanje prava na državnu stipendiju 1.500 bodova i prihodi po članu obitelji manji od 1.135,00 kuna.

Svi studenti koji su ostvarili pravo na državnu stipendiju za akademsku godinu 2016./2017. pozvani su da u Sustavu državnih stipendija koristeći opciju „Izbornik“ na poveznici „Ostvareno pravo na stipendiju'' unesu ispravan IBAN i potvrde prihvaćanje uvjeta stipendiranja . Studenti kojima nije prihvaćen prigovor u Sustavu državnih stipendija mogu provjeriti razlog neprihvaćanja. Za unos IBAN-a i prihvaćanje uvjeta stipendiranja u Sustav državnih stipendija studenti se trebaju prijaviti, kao i prilikom prijave na natječaj za državnu stipendiju, svojim AAI korisničkim računima, koristeći opciju Prijava.

 Liste dobitnika možete vidjeti u nastavku.

Samo prijavljeni korisnici mogu ostavljati komentare.

Prijava | Registracija
Nema događaja za prikaz.