Pretraga

SZZG objavio javni poziv za kandidaturu Studentskog pravobranitelja

A- A+

Skupština Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu pokenula je postupak oko izbora Studentskog pravobranitelja Sveučilišta u Zagrebu. Novoizabrani Pravobranitelj imat će mandat na godinu dana, a Skupština poziva sve zainteresirane studente da se prijave i podnesu kandidaturu sukladno javnom pozivu koji su objavili.

Izdvojeni članak

Studentski zbor u Zagrebu poziva studente da se uključe u rad njihovih odbora

Za Studentskog pravobranitelja mogu se prijaviti svi studenti koji studiraju na preddiplomskom, diplomskom, integriranom preddiplomskom i diplomskom ili poslijediplomskom studiju na Sveučilištu u Zagrebu. Također, za mjesto Pravobranitelja ima pravo konkurirati student koji je u posljednje dvije godine studija sakupio minimalno 60 ECTS bodova kao i student koji studira kraće od dvije godine. 

Osim životopisa, motivacijskog pisma i plan rada za mandatno razdoblje od godinu dana, prijava treba sadržavati presliku indexa ili drugo uvjerenje o sakupljenih 60 ECTS bodova u zadnje dvije godine. Studenti koji studiraju kraće od dvije godine moraju priložiti potvrdu o upisu na fakultet. 

Svi zainteresirani svoje prijave šalju do 15. studenog na e-mail adresu Zbora: [email protected]