Vijesti

Premda se slastičarna u studentskom naselju Cvjetno trebala ponovno otvoriti netom nakon velike rekonstrukcije doma za Europske sveučilišne igre, na to se na kraju čekalo više od godinu dana. Ali dočekan je i taj dan. Od danas si na Cvjetnom možete podići šećer u novoj-staroj slastičarnici.

Slatka ofenziva u zagrebačkim menzama: Otvorena slastičarna, a u 2 menze stigle palačinke
foto: srednja.hr

Radno vrijeme slastičarnice je od 11 do 21 sat, svakim radnim danom. Kako smo prethodno napomenuli na slastičarnicu se čekalo predugo, a kako je u statusu objavio Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu, veliku u ulogu u konačnom otvaranju su odigrali domski studentski predstavnici.

- Zahvaljujući pritisku Studentskog odbora Studentskog doma Cvjetno naselje, jutros je, nakon više od godinu dana otvorena slastičarna Caffe-bar "Cvjetno" u studentskom naselju Cvjetno Naselje, napisali su kratko na svojoj Facebook stranici.

Kada smo već kod 'slatkih tema' napomenimo i kako su brze menze doma na Savi i u Studentskom Centru u Savskoj 25, obogatile ponudu slastica.

Naime, po novom u takozvanoj brzoj menzi u Savskoj 25 od ponedjeljka do četvrtka možete naručiti štrukle, a petkom palačinke.

Kako su nas izvjestili studenti sa Save, od prošlog je tjedna u brzoj menzi pri domu na Savi, također u ponudi omiljena studentska slastica - palačinke.

Slatka ofenziva u zagrebačkim menzama: Otvorena slastičarna, a u 2 menze stigle palačinke
foto: studentska Facebook grupa 'ekipa s Cvjetnog'

Samo prijavljeni korisnici mogu ostavljati komentare.

Prijava | Registracija
Nema događaja za prikaz.