Pretraga

Studenti iz Bruxellesa došli u Dubrovnik snimiti video o hrvatskim vinima i vinarijama

A- A+

Mlada Dubrovkinja Danijela Demarin priprema se za magisterij iz europskog novinarstva u Bruxellesu u sklopu kojega će snimiti kratki video o hrvatskim vinima i vinarijama. Uz studenticu Danijelu, Dubrovnik su posjetiti i Talijani Vittoria Caron te Alessandro Cuttica koji zajedno rade na studentskom projektu.

zoharwine.com

Dubrovkinja Danijela Demarin otišla je u Bruxelles gdje se sprema za magisterij iz europskog novinarstva. U sklopu priprema za isti, posjetila je rodni Dubrovnik zajedno s kolegama Vittorijom Caron i Alessandrom Cutticom kako bi snimili kratki video o hrvatskim vinima i vinarijama, piše Dubrovački.hr.

Izdvojeni članak

Dubrovčani dobivaju prvi studentski dom koji će imati 500 soba

U Danijelinom rodnom gradu trojac će provesti dva dana, a do sada su već obišli Pelješac, Korčulu, Zagreb i Istru u svrhu prikupljanja materijala za završni
studentski projekt koji će, kako tvrde, predstaviti i na društvenim mrežama.

– Tijekom boravka u Dubrovniku planiramo obići wine bar i supermarkete da vidimo koja su vina najprodavanija. Ako ostane vremena, razgovarat ćemo i sa šefom Odjela hrane i pića u hotelu Rixos, izjavili su za Dubrovački Danijela, Vittoria i Alessandro pri tom iskazavši oduševljenje bogatstvom enološke ponude priobalne i kontinentalne Hrvatske.

Studenti iz Bruxellesa su dio svog video-uratka posvetili i razgovoru s pomoćnicom ministra poljoprivrede Zvjezdanom Blažić koju su propitali o budućnosti vinarstva i vinogradarstva u RH.