Vijesti

U Studentskom domu Stjepan Radić održana je Noć Save, događaj koji je u dvorištu doma okupio brojne studente koji ondje stanuju, kao i njihove goste. Zabave i druženja nije nedostajalo, ali prizor koji je drugog jutra dočekao zaposlenike, u najmanju je ruku gnjusan. Dvorište je izgledalo poput deponija.

Studenti, sramite se: 'Gledam jadne zaposlenike kako čiste ova govna za vama'
Foto: Facebook; Stipe Baćilo

Druženja i zabave u Studentskom domu Stjepan Radić gotovo nikada ne nedostaje, a posebice kada krene toplije vrijeme. Organizirana je tako Noć Save, na kojoj su se brojni stanovnici doma i njihovi gosti okupili u dvorištu doma. No, prizor koji je ujutro dočekao zaposlenike SC-a te dio studenata, u najmanju je ruku gnjusan. Iako zabave poput ove, npr. Radićevi dani, postoje već godinama, u dvorištu doma nikada nije viđena ovolika količina smeća kao dan nakon održane Noći Save. I sami studenti putem društvenih mreža izrazili su zgroženost postupkom budućih akademskih građana, svojih sustanara.

- Neka se oni koji se osjećaju prozvanima slobodno uvrijede kad im kažem da su neodgojena stoka! Sramota za ovaj dom, sve studente, Zagreb, a konačno i cijelu Hrvatsku. Jutros idem na faks i gledam jadne zaposlenike kako čiste ova govna za vama pa sam se i sam posramio, mada sam sinoć čak i žvaku bacio u koš, napisao je jedan student.

Drugi pak komentiraju kako je životinjski brlog primjerenijeg izgleda, a treći zaključuju kako je sve stvar kućnog odgoja.

- Ne shvaćam i dalje da osobe od 18+ godina koje se maknu od roditelja, nemaju osnovne navike higijene i skupljanja smeća iza sebe. I takvi se nazivaju akademskim građanima. Stvarno sramota, komentirala je studentica.

Samo prijavljeni korisnici mogu ostavljati komentare.

Prijava | Registracija
Nema događaja za prikaz.