Vijesti

Iako vlada mišljenje da su studenti socijalno apatična skupina, događaj u organizaciji studenata Medicinskog fakulteta u Zagrebu čisti je dokaz za to nije tako. Naime, studenti su se udružili i odlučili organizirati svečani bal humanitarnog karaktera.

Studenti zagrebačke Medicine organiziraju veliki humanitarni bal u Westinu
Bal studenata medicine

Humanitarni bal u organizaciji studenata zagrebačke Medicine namijenjen je svakome tko želi dio svojih prihoda odvojiti u dobrotvorne svrhe.  

- Cilj projekta je potaknuti mlade, već u studentskoj populaciji, na humanitarno djelovanje; uz istovremeno oživljavanje nekih starih lijepih običaja. Ovogodišnji humanitarni cilj je prikupiti sredstva za udrugu Kosa ljubavi, koja pomaže osobama oboljelim od malignih i autoimunih bolesti, kreirajući za njih perike od prave kose, i omogućujući im na taj način integraciju u život kakav su imali prije bolesti. Osim studenata medicine, pozvani su i svi drugi studenti, koji žele svojim doprinosom pomoći rad udruge i sudjelovati u projektu, kazala nam je Tea Runje, jedna od organizatora bala. 

Bal će se održati 7. travnja 2017. u hotelu Westin, s početkom u 19:30 sati. Ulaznice je moguće kupiti u O-tours agenciji i putem internet bankarstva. Postoje tri vrste ulaznica, ovisno o tome koju svotu želite donirati, a cijena je ulaznica 160 kuna za studente medicine, odnosno 220 ili 300 kuna za ostale sudionike bala. Najnovije obavijesti vezane uz humanitarni bal pratite putem Facebooka, na ovoj poveznici.

Samo prijavljeni korisnici mogu ostavljati komentare.

Prijava | Registracija
Nema događaja za prikaz.