Pretraga

Studentica zakasnila na promociju pa je faks sve ponovio samo za nju

A- A+

Apsolventica Sveučilišta Northern Iowa Carley Johnson zakasnila je na promociju zbog otkazanog leta. Umjesto da joj diplomu pošalju poštom ili joj kažu da ju pokupi u studentskoj službi, fakultet je organizirao cijeli događaj samo za nju.

foto: imgur

Izdvojeni članak

Studentica za svaki seksistički komentar odlučila u Wikipediju upisati znastvenicu

Carley je prije dodjele tražila posao u Baltimore, odakle je trebala uhvatiti let do Des Moinesa. Kada joj je let otkazan u zadnji tren, razočarano je javila mentorici kako neće moći stići na dodjelu i svečano primiti diplomu sa svojim kolegama. Umjesto da samo pošalje suosjećajnu poruku, mentorica se javila organizatorima koji učini sve kako bi Carley mogla svečano zaključiti studentske dane pred razdraganim roditeljima. 

Profesori i dekan koji su sudjelovali u ceremoniji sat su vremena čekali Carley u praznoj dvorani.

– Stalno pričamo kako smo obitelj na faksu, ali svejedno puno znači to što su odvojili ovo vrijeme samo za mene, rekla je Carley za Huffington Post.

Iz sveučilišta tvrde da bi to učinili za svakog svog studenta.

– Naši studenti rade jako puno da bi dobili diplomu i stvarno ne bi bilo u redu da problemi s avionom ili takva glupost stvarno ne bi bilo u redu, rekao je glasnogovornik sveučilišta Scott Ketelsen.