Pretraga

Studentski centar objavio tko je ostvario pravo na smještaj u hostelu Industrogranje

A- A+

Na web stranicama Studentskog centra u Zagrebu objavljen je popis 297 studenata koji su ostvarili pravo na mjesto u hostelu Industrogradnja. Sporazum za proširenje ovogodišnjeg kapaciteta studentskog smještaja zagrebački SC je dogovorio prije desetak dana, a useljenje će se provoditi u prva tri dana sljedećeg mjeseca. Ovaj petak su ponovno spuštene i bodovne granice za useljenje u domove, a i Povjerenstvo za prigovore je donijelo novu odluku o žalbama i molbama studenata.

foto: Marina Šimunić|srednja.hr

Studenti, koji su prema popisima objavljenim na stranicama Studentskog centra u Zagrebu ostvarili pravo na smještaj u hostelu ‘Industrogradnja’ na Trešnjevci, useljavat će se u svoje sobe od 1. do 3. listopada u radnom vremenu od 8 do 16 sati.

Izdvojeni članak

Pogledajte izgled još neuređenog studentskog doma na Trešnjevci

Stanarina iznosi 500 kuna, a pravo na sobu dobili su i studenti sa subvencijom MZOS-a pa će oni za smještaj mjesečno izdvajati samo 100 kuna mjesečno.

Zagrebački SC u petak je objavio i novo spuštanje pragova za domove. Tako će stariji studenti u sobu na Lašćini, Šari ili Savi već sa 2034, dok brucošima treba minimalno 1776 bodova.

Danas je i povjerenstvo za prigovore donijelo novu odluku o molbama i žalbama studenata. Odbijena su 52 prigovora, a prihvaćeno njih 14, dok je samo jedan kandidat nakon novih rješenja ostvario dovoljan broj bodova za sobu u domu.