Pretraga

Sveučilište Sjever najbolje studente nagradilo vrijednom novčanom nagradom

A- A+

Rektorova nagrada na Sveučilištu Sjever nije samo povelja, već se studentima dodjeljuje i vrijedna novčana nagrada u iznosu od 1.000 kuna. Ove godine dobilo ju je jedanaestero studenata, od čega devetero za izvrsnost te dvoje za najbolje studentske radove.

Izvor: www.unin.hr

Dok je rektor zagrebačkog Sveučilišta Damir Boras donio odluku da svoje studente neće nagrađivati novcem, već će Rektorova nagrada dolaziti samo u obliku povelje, Sveučilište Sjever i njegov čelni čovjek Marin Milković najbolje nagrađuju vrijednim novčanim iznosom od 1.000 kuna.

Na temelju prijedloga pročelnika odjela Sveučilišta Sjever, kao i ispunjenih uvjeta, rektor Milković donio je odluku kako će devet studenata s izvrsnim prosjekom biti nagrađeno s po tisuću kuna. Nagrade su osvojili Dora Mesić, Tomislav Mravičić, Vlatka Kordoš, Lorenzo Cetina, Aleš Staničić, Dragana Bogdan i Kristina Markota.

Istu nagradu dobili su i studenti Jakov Soldić i Dominik Sever, ali u kategoriji za najbolji studentski rad ili projekt.

Sretnim dobitnicima nagrade će svečano biti uručene tijekom današnjeg dana, a dodjeli će, osim rektora, nazočiti i prorektori, pročelnici odjela Sveučilišta Sjever te drugi uzvanici.