Pretraga

U Rijeci raspisana 4 natječaja za Rektorove nagrade

A- A+

Sveučilište u Rijeci raspisalo je četiri natječaja za dodjelu Rektorskih nagrada u akademskoj godini 2016./2017.  Kandidatima su ponuđena četiri različita natječaja koja se odnose na Rektorovu nagradu za studenta volontera godine, za sport, studentski aktivizam te za studentski stručni/znanstveni/umjetnički rad. 

Izdvojeni članak

Sveučilište Sjever najbolje studente nagradilo vrijednom novčanom nagradom

Prijave za natječaje zaprimaju se zaključno 28. veljače u 12:00 sati, a vrše se elektroničkim putem upisivanjem podataka u online prijavni obrazac i učitavanjem dokumenata na SharePoint portal Sveučilišta u Rijeci.
 

Cilj nagrade za studenta volontera godine jest podizanje svijesti o vrijednosti i važnosti volontiranja te poticanje studenata na uključivanje u volonterski rad. Nagrada se sastoji od diplome i novčanog iznosa od 1.000 kuna. Više o natječaju pročitajte ovdje

Rektorova nagrada za sport dijeli se jednom studentu, a cilj je poticanje sportsko-rekreacijskih programa i tjelesnih aktivnosti. Nagrada se također sastoji od diplome i iznosa od tisuću kuna. Više o natječaju pročitajte ovdje

 Nagrada za studentski aktivizam također uključuje jednog kandidata u svrhu aktivnog uključivanja u rad studentskih udruga i organizacija. Iznos nagrade je 1.000 kuna. Više o natječaju pročitajte ovdje. 

Nagrade za znanstveni/stručni/umjetnički rad dodijeljivat će se u tri kategorije; jedna iz područja biotehničkih znanosti, biomedicine i zdravstva, jedna nagrada iz područja tehničkih i prirodnih znanosti te nagrada iz umjetničkog te  područja društvenih i humanističkih znanosti. Više o natječaju pročitajte ovdje.