Pretraga

U SD Stjepan Radić održat će se prvi ‘Forum struke 2013.’

A- A+

U prostorijama Studentskog doma Stjepan Radić u Zagrebu od 17. do 19. svibnja održat će se prvi veliki projekt Vijeća studenata veleučilišta i visokih škola RH pod nazivom ‘Forum struke 2013.’ Kroz trodnevnu smotru posjetitelji će u Velikoj dvorani SKUC Pauk i kino dvorani Forum moći upoznati veleučilišta i visoke škole u Hrvatskoj. Uz navedeno, razni će poduzetnici predstaviti svoje organizacije kroz veliki sajam poslova, karijera i praksi. Posjetitelji će također imati priliku sudjelovati na brojnim edukacijama i humanitarnoj akciji skupljanja stipendija budućim studentima i studenticama.

www.jasam.hr

Forum struke 2013.’ je prvi veliki projekt Vijeća studenata veleučilišta i visokih škola RH koji će se održati u Velikoj dvorani SKUC Pauk i kino dvorani Forum u sklopu Studentskog doma Stjepan Radić u Zagrebu. Smotra veleučilišta i visokih škola održat će se od 17. do 19. svibnja gdje će posjetitelji imati priliku upoznati i razne poduzetnike te njihove organizacije kroz veliki sajam poslova, karijera i praksi.

Izdvojeni članak

Na smotri Sveučilišta bilo 25 tisuća mladih

Uz navedeno, održat će se brojne edukacije i treninzi kako bi zainteresirani skupili nova znanja, a potonjima će se pružiti prilika i za sudjelovanjem u humanitarnoj akciji. Cilj spomenute akcije je skupiti i dodijeliti stipendije budućim studenticama i studentima koji žele studirati, ali nemaju dovoljno financijskih sredstava.

Trodnevni ‘Forum struke 2013.’ ima nekoliko ciljeva, od čega su važniji upoznavanje javnosti s važnošću i kvalitetom stručnog obrazovanja u Hrvatskoj, povezivanje obrazovanja s gospodarstvom te stvaranje akademske zajednice radi cjelokupnog boljitka Republike Hrvatske.

Projekt podržavaju sljedeći pokrovitelji: Grad Zagreb, Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta, Agencija za mobilnost i programe EU, Posao.hr, HRcentar te Studentski centar Zagreb.