Pretraga

Večeras svi na Savu: Zabavite se uz tradicionalno grudanje

A- A+

Snježne pahulje razveselile su dio studenata koji će se večeras u 20 sati okupiti ispred kipa Stjepana Radića na Savi i sudjelovati u tradicionalnoj večeri grudanja. Svoj dolazak na Facebook pozivnici potvrdilo je preko 550 studenata koji neće propustiti uživanje u snježnim radostima po prvi put u 2014. godini.

Foto: Screenshot YouTube

Čim je pao snijeg, na Facebooku je kreiran event pod nazivom ‘Grudanje na Savi 2014.’ na kojem je svoj dolazak potvrdilo preko 550 studenata. Radi se o tradicionalnom masovnom grudanju ispred Studentskog doma Stjepan Radić koje je zakazano večeras u 20 sati.

S obzirom da su stanovnici Zagreba po prvi put ove zime ugledali snježne pahulje, nekolicina studenata je jedva dočekala poziv na večer grudanja koja se organizira posljednjih nekoliko godina tako što se u zakazani sat studenti, ali i ostali željni dobre zabave, okupe ispred kipa Stjepana Radića.

Smjeha i zabave neće nedostajati, vjerujemo, ni večeras, a s obzirom da se snijeg topi brže od očekivanog, priliku za grudanje će sigurno iskoristiti veliki broj mladih.