Ekran

U sinoć prikazanoj Potjeri bivši glavni urednik portala srednja.hr. Aldo Franičević, zajedno s dvojicom suigrača, osvojio je iznos od 42.000 kuna. Ekipa se malo tražila u početnoj igri, što sugerira i osvojeni iznos, međutim u igri na ploči, a osobito u završnoj potjeri, bili su briljantni.     

Bivši glavni urednik portala srednja.hr porazio Moranu u sinoćnjoj Potjeri
Screenshot HTV

Našem bivšem suradniku ovo je bila druga sreća, budući da je prošle godine već nastupio u popularnom kvizu. Tada je Aldo Franičević imao dobar nastup u prve dvije faze igre, a prosječni doseg njegove ekipe u završnoj potjeri, nije bio dovoljan da se svlada Mirko Miočić.

Ovoga puta se preko puta našla jedina dama među lovcima, koja se također tražila u igri na ploči, ali je u završnoj gotovo stigla uglavnom nedostižnih 16 koraka prednosti.   

Aldo ponudio osam točnih odgovora u završnoj potjeri

Kako smo napomenuli, ekipi je sinoć prva igra stvarala najviše problema. Od trojca koji je došao u završnu Potjeru, Aldo i student geografije Tomislav odgovorili su na po tri pitanja, dok je kapetan momčadi Zoran uspio prikupiti šest odgovora.

No, Zoran bi teško taj iznos obranio u zadnjoj igri, da Aldo i Tomislav nisu bili tako koncentrirani.

Naime, njih dvojica su od 13 stečenih koraka prednosti u dvije minute završne Potjere, pridonijeli s po šest točnih odgovora. Što je uz tri početna koraka bilo ukupno 16.

Morana se u zadnjoj igri razbudila te igrala sjajno. Međutim dva puta je zapela, što je Aldo dobro popratio i s još dva točna odgovora, otklonio neizvjesnost.

Ipak, da je ostala još koja sekunda lovkinji, možda ni ukupnih 18 odgovora ne bi bilo dovoljno za obranu iznosa.

Aldo nam je otkrio i što će učiniti s dva soma eura

Nakon što je otišao s portala srednja.hr., Aldo je posredstvom međunarodnog programa boravio u Litvi te tamo radio kojekakve društveno korisne poslove, a ljubav prema putovanjima kasnije je okrunio dobivanjem licencije za turističkog pratitelja, čime se trenutno bavi.

U kratkom razgovoru nam je otkrio i što će učiniti s osvojenim iznosom.

- Pa dobar dio će otići na daljnje obrazovanje. Naime, upisao sam tečaj za lokalnog vodiča kao nadopunu sadašnjem poslu... Naravno nešto novca ću utrošiti da proslavim ovaj rezultat s obitelji i prijateljima, a ostatak na neke svoje strasti poput putovanja, za kraj nam je pojasnio kolega Aldo.

Samo prijavljeni korisnici mogu ostavljati komentare.

Prijava | Registracija
Nema događaja za prikaz.