Ekran

Iako se pred svega nekoliko dana javio u 500. epizodu Potjere, kazavši kako bi od jeseni ponovno volio biti lovac, legendarni hrvatski kvizaš Mirko Miočić preminuo je danas, nešto iza 12 sati.

Legendarni hrvatski kvizaš preminuo u 61. godini života
Screenshot

Kako javlja N1, Mirko Miočić je preminuo u zadarskoj Općoj bolnici nešto iza 12 sati. Podsjećamo, iz javnosti se povukao u ožujku prošle godine kada su mu zbog posljedica šećerne bolesti liječnici zadarske bolnice na jednoj nozi amputirali potkoljenicu, a na drugoj stopalo. 

Nakon toga je prebačen na liječenje u Zagreb, tijekom kojega se na HRT-u pojavila lažna vijest o njegovoj smrti, koja se pokazala neprovjerenom i netočnom. 

Prije tjedan dana, točnije, 7. svibnja s narušenim zdravljem se javio u Opću bolnicu Zadar. Uz sve probleme dobio je i upalu pluća od koje je danas preminuo na Odjelu interne, Odsjeku za gastroenterologiju, piše N1. Prošlog se utorka telefonski uključio u slavljeničko 500. izdanje kviza Potjera, kojeg je bio zaštitni znak. 

- I ja to jako želim. Ali sve će ovisiti o tome kako će me služiti zdravlje. Bude li sve u redu, volio bih od jeseni opet ući u ‘Potjeru’, posljednje su riječi Mirka Miočića u televizijskom eteru.

Samo prijavljeni korisnici mogu ostavljati komentare.

Prijava | Registracija
Nema događaja za prikaz.