Ekran

Poznata sudbina kviza Potjera u 2017. godini

Objavljeno 03.01.2017 12:53 piše I. B.

Neodlučnost čelnih ljudi na Prisavlju, u pogledu ponovnog otkupa licencije za prikazivanje kviza Potjera i u 2017. godini, izazvala je zabrinutost među mnogobrojnim poklonicima. Sredinom studenog prošle godine pojavile su se glasine da ovaj kviz, koji je inače proizvela britanska komercijalna tv mreža ITV, neće biti prikazivan u narednoj godini, a da nisu bile bez podloge posvjedočile su i primjerice aktivnosti lovca Deana Kotige na Twitteru.     

Poznata sudbina kviza Potjera u 2017. godini
Izvor: PR HTV

Krajem studenog obratili smo se službi za odnose s javnošću HTV-a, koja nam i dalje nije željela otkriti što smjeraju učiniti s Potjerom u novoj godini. Tek su prokomentirali da kako 'emitiranje kviza Potjera teče prema uobičajenome planu i kako zasad nije donesena odluka o prestanku emitiranja ovoga kviza.'

No, na veliku radost mnogobrojnih gledatelja, ali i sudionika u ovom kvizu, upravo su nas obavijestili s HTV-a da se Potjera nastavlja prikazivati.

- Obavješćujemo vas kako je Hrvatska radiotelevizija otkupila licenciju za kviz Potjera i za 2017. godinu te kako će se snimanje i emitiranje kviza nastaviti, javili su s Prisavlja.

Inače, na portalu srednja.hr je u 2016. najviše puta rješavan kviz s pitanjima iz Potjere u kojoj je osvojen za sada rekordan iznos. Na ovoj poveznici ga možete riješiti i vi.

Samo prijavljeni korisnici mogu ostavljati komentare.

Prijava | Registracija
Nema događaja za prikaz.