Ekran

Megazabavna poruka 'Morrrrron', upakirana u Bonbonovu reklamu, dugo je uoči projekcija u kino kompleksu Cinestar upozoravala gledatelje na pomisli koje se bude kod drugih, kada nekome zazvoni mobitel. Zatim je 'Moron' umirovljen pa je negdje u rujnu 2014. na scenu stupila reklama 'Štucanje', koja je istu svrhu obavljala do untrag mjesec dana. Tada na scenu stupa 'Zvonimir'.

[VIDEO] Nakon 'Morona' pa 'Štucanja' iritantni kino gledatelji dobili novu neugodnu poruku

Ako ste u posljednjih 30-ak dana posjetili neku od kino projekcija u Cinestaru, zasigurno ste zamijetili novu upozoravajuću poruku, koja se odnosi na iritantne gledatelje, kojima za vrijeme prikazivanja filma zazvoni mobitel.  

Prvo je tu funkciju obavljala Bonbonova reklama 'Moron', koja je dugo izmamljivala osmijehe na lica posjetitelja, istovremeno ispunjavajući odgojnu svrhu.

U rujnu 2014. ju je zamijenilo 'Štucanje', koje nije doseglo popularnost prethodnika, iako je u ovaj propagandni spot uloženo kudikamo više truda u produkciji.

Sa Zvonimirom se spomenuti teleoperater ponovno vratio na minimalizam, a ako još niste vidjeli taj uradak, imate to priliku učiniti ispod teksta.

Prema mišljenjima novinara portala srednja.hr, Zvonimir je najmanje interesantan od sva tri dosadašnja spota.

U komentarima nam napišite, koji je vama najbolji.

Samo prijavljeni korisnici mogu ostavljati komentare.

Prijava | Registracija
Nema događaja za prikaz.