Moda

Topliji dani izlika su mnogima da špicom prošeću u poderanim trapericama. Nedavno je takav sportski stil dobio sasvim novu notu, pa se tako od sada rupičaste traperice kombiniraju s mrežastim čarapama. Hit je to kojeg su prigrlile djevojke diljem svijeta, a stiže iz ormara i s Instagram profila poznate starlete Kim Kardashian.

Špicerice zaluđene novom modnom kombinacijom na koju ni dečki ne ostaju ravnodušni
Screenshot: YouTube

Poderane traperice svevremenski su modni hit, valjda od prvog dana kada je netko odjenuo svoje stare, rupičaste 'levisice'. Nekada zbog neimaštine, a danas zbog mode, sve su češće na ulicama i gradskim špicama. No, dolaskom toplijih dana pojavio se i posljednji modni trend – mrežaste čarape ispod poderanih traperica. 

Da, sigurno ste pomislili da su mreže dobre samo za maškare i kulen, ali izgleda da ćete ih bez pardona moći odjenuti i u dnevnoj kombinaciji. 

Kao i gotovo sve novije modne kombinacije i ova je umotvorina najpoznatijih sestara na svijetu – Kardashianki. Dobro, zapravo ljudi koje one plaćaju da smisle što će obući taj dan. Kombinacija nije previše komplicirana: poderane traperice u ormaru ima gotovo svatko, a mrežaste čarape mogu se kupiti za par kuna, pa ne čudi kako su trend prigrlile pripadnice ljepšeg spola diljem svijeta. Ako vam je to važan životni cilj, u ovoj kombinaciji sigurno ćete biti primijećene.

Parisian Vibes

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Samo prijavljeni korisnici mogu ostavljati komentare.

Prijava | Registracija
Nema događaja za prikaz.