Moda

Odličan ljetni modni detalj je flash tattoo, privremena tetovaža koja je inspirirana nakitom. Najčešće se nosi na zapešću, ruci ili ramenu, a možete ju napraviti sami. Tetovaža izgleda kao nakit i vodootporna je, a što se više kupaš, ona brže gubi sjaj i sve je manje svjetlucava. 

Tetovaže koje izgledaju kao nakit - privremene su i možete ih napraviti sami
tattooforaweek.com

Flash tatto je privremena tetovaža koja izgleda kao nakit. Odličan je ljenti modni detalj, jer je praktična za odlaske na plažu, a možeš je napraviti kod kuće, prenosi womenshealthmag.com

Tetovaža traje od četiri do šest dana, a njezin vijek trajanja može skratiti tuširanje i mazanje losionima za tijelo. Zbog kupanja i znoja brže gubi sjaj i svjetlucavost. Proces skidanja tetovaže je vrlo jednostavan, poslužit će blazinica ili papirnati ručnik i kokosovo ili baby ulje, kao i bilo kakvo sredstvo za skidanje šminke na bazi ulja. Blazinicom samo treba protrljati mjesto na kojem je tetovaža i ona nestaje. 

Svoj privremeni nakit možeš nanijeti sama kod kuće. Potrebna ti je spuživca i voda, a nanosi se na isti način kao i sve privremene tetovaže. Treba samo pripaziti na zakrivljene dijelove i neravnine na koži, osobito kada se nanosi na vratu, kao ogrlica.

Sviđaju li vam se flash tetovaže? Koju biste vi odabrali za ovo ljeto?

Samo prijavljeni korisnici mogu ostavljati komentare.

Prijava | Registracija
Nema događaja za prikaz.