Moda

[Video] Strava i užas u modnoj trgovini

Objavljeno 14.05.2016 08:29 piše K.M.

Dosta neugodna može biti situacija kada u omiljenoj trgovini modnih dodataka isprobavate cipele ili rukavice iz kojih se cijedi krv ili kad se pretinac torbe koju ste upravo htjeli kupiti pretvori u životinjsku utrobu u kojoj još uvijek kuca srce. 

[Video] Strava i užas u modnoj trgovini
Izvor: Youtube, screenshot

Kako bi osvijestili kupce da prestanu kupovati odjeću, obuću i druge modne dodatke od kože 'Ogilvy & Mather Advertising Bangkok' i PETA Asia odlučili su na šokantan način natjerati kupce da se zapitaju o torturi kroz koju prolaze životinje da bi se izradio jedan remen, jakna ili torba. 

U trgovačkom centru Bankoku su tako otvorili lažnu trgovinu luksuznih modnih dodataka od kože koji su u sebi imali lažno životinjsko tijelo, a jedna je torba u pretincu imala realni model srca koje kuca. Pomodni kupci su tako isprobavali rukavice iz kojih se cijedila krv, jakne u kojima se nalazila unutrašnjost životinjskog tijela, a cipele su s unutarnje strane bile natopljene krvlju.

Preplašene reakcije kupaca snimila je skrivena kamera, a video je na društvenim mrežama u kratkom roku postao pravi hit.

Samo prijavljeni korisnici mogu ostavljati komentare.

Prijava | Registracija
Nema događaja za prikaz.