Moda

Mnogima omiljene i vrlo popularne UGG čizme doživjele su preobrazbu i sada osim što griju po zimi, nogu štite i od kišnih dana. Prepoznatljive čizme, popularno zvane Uggsice nisu se mijenjale 38 godina. Osim nove funkcionalnosti koju čizme imaju za kišne dane, promijenile su i naziv u UGG Classic II.

Zaboravite na gumene čizme, jer s Uggsicama sada možete i na kišu
Screenshot Youtube

Popularne Uggsice nakon 38 godina doživjele su svoju prvu preobrazbu. Čizme koje su inače poznate kao odlični grijači za zimu, dobile su i nova funkcionalnost - mogućnost korištenja i po kišnim razdobljima. Novi model ima i novo ime, UGG Classic II, a tvrtka je iz naziva maknula ime države, jer u ponudi imaju sve više modela čiji nastanak nije nužno vezan za Australiju, prenosi MagMe.

Nakon 38 godina prepoznatljivog izgleda na tržištu, tvrtka se odlučila na rebranding, no dizajn čizama ostao je isti. Najveća je razlika u kvaliteti čizama, koje karakterizira inovativna tehnologija zbog koje su otporne na vodu i mrlje. Osim toga čizme su lakše i napravljene tako da duže traju. 

Da je ovo velik korak, slaže se i Dave Powers, izvršni direktor Deckers Brandsa i vlasnik UGG-a, koji smatra da je rebranding kultnog modela kao što je Classic velika odluka, no važno je pratiti i potrošačke želje. Kako izgledaju Uggsice u kojima bezbrižno možete prehodati kišne jeseni, pogledajte u videu.

Samo prijavljeni korisnici mogu ostavljati komentare.

Prijava | Registracija
Nema događaja za prikaz.