Muzika

Kako smo već objavili u našem velikom ljetnom vodiču  u vikendu koji je pred nama možete uživati u nezaboravnim koncertima mladih glazbenica Luce i Sare Renar te Elementala. Svi će oni nastupiti u sklopu 'Medvedgradskih glazbenih večeri' koje od 14. do 16. srpnja održavaju na utvrdi Medvedgrad.  Ukoliko točno i najbrže odgovorite na naša dva nagradna pitanja možete osvojiti 1x2 ulaznica za jedan od koncerta. Na vama je samo odlučiti se na koji želite ići. 

[NAGRADNA IGRA] Vodimo vas nas Medvedgradske glazbene večeri

Nakon fenomenalnog nastupa na Šalati prije Johna Newmana, grupa Elemental ovog će ljeta nastupiti na omiljenoj zagrebačkoj utvrdi – Medvedgradu! Svojim će nastupom zatvoriti program festivala 'Medvedgradske glazbene večeri' i to u subotu, 16. srpnja s početkom u 21 sat. 

Prije Elementala, 14. srpnja u sklopu 'Medvedgradskih glazbenih večeri'  nastupit će i izuzetne hrvatske kantautorice Sara Renar & Luce. Urban&4 koji će nastupiti 15. srpnja za svoj su koncert ulaznice već rasprodali.

Ako prvi točno pošaljete odgovor na jedno od dva postavljena pitanja dobivate 1x2 ulaznice za Lucin i Sarin koncert u četvrtak, 14. srpnja ili 1x2 ulaznice za subotnji koncert Elementala 16. srpnja. Ulaznice možete dobiti samo za jedan od koncerata, a na vama je da odlučite na koji želite povesti sebe i još nekoga. 

Ukoliko želite na koncert Luce i Sare Renar odgovorite na sljedeće pitanje: Kako se zove prvi singl kojim se mlada glazbenica 2014. godine  Luce predstavila publici?

Ukoliko želite na koncert Elementala odgovorite na sljedeće pitanje: U kojem spotu Elementala se pojavljuju ovce?

Svoj odgovor kao i podatke šaljite na nagradna@srednja.hr do 13. srpnja kada ćemo objaviti sretne dobitnike.

U slučaju kiše program se ne otkazuje, već se seli u veliki koncertni prostor Pivane, Ilica 222. Za sve posjetitelje osiguran je besplatan prijevoz minibusom od Šestinske crkve do Medvedgrada i natrag. Polasci minibusa kod Šestinske crkve ići će prema sljedećem rasporedu: 18:30, 19:00, 19:30, 20:00, 20:30 i 20:45. Ulaz za posjetitelje otvoren je od 19 sati.

Samo prijavljeni korisnici mogu ostavljati komentare.

Prijava | Registracija
Nema događaja za prikaz.