Muzika

Pobjeda Dine Jelusića na najvećem svjetskom festivalu pjevača u Sočiju, kao i informacija da će se na američkoj turneji priključiti koncertnoj atrakciji Trans Siberian Orchestri, nije promaknula ni predsjednici Hrvatske Kolindi Grabar Kitarović.

Predsjednicu Kolindu oduševili uspjesi Dine Jelusića pa mu poslala pismo
Montaža:srednja.hr

Štoviše, mladi zagrebački glazbenik ju je toliko oduševio, da mu je odlučila poslati pismo u kojem ga hvali te izražava uvjerenost u daljne uspjehe.

A u pismu egzaktno piše:

S velikim sam zadovoljstvom primila obavijest o tvom uspjehu na festivalu 'New wave' koji je održan 9. rujna 2016. i na kojem si osvojio publiku i žiri svojom autorskom pjesmom 'Father'.

Ova pobjeda nastavak je tvoga uspješnoga glazbenog puta koji traje od osvajanja dječjeg Eurosonga 2003. do danas, uz veliku pomoć i potporu tvoje obitelji koja s tobom dijeli radost svakog uspjeha.

Želim ti uspješan nastavak studija na Muzičkoj akademiji u Zagrebu i vjerujem da ćeš na turneji po Sjedinjenim Američkim Državama, još jedanput dokazati svoj talent, znanje i profesionalnost. Glazba je tvoj profesionalni i životni poziv, stoga vjerujem da će ti i u budućnosti donijeti zadovoljstvo i uspjeh.

Samo prijavljeni korisnici mogu ostavljati komentare.

Prijava | Registracija
Nema događaja za prikaz.