Muzika

TBF i Crvena jabuka zvijezde ovogodišnjeg SCool Festa

Objavljeno 29.05.2017 17:22 piše srednja.hr

U Studentskom centru će se 2. i 3. lipnja održati veliki open air koncerti te after partiji na dva floora. Nakon dva vrlo uspješna festivala koje je prosjetilo više od 15.000 mladih, organizatori su i ove godine pripremili line up koji će zadovoljiti najrazličitije glazbene ukuse. Među ostalima na SCool Festu će nastupiti TBF i Crvena jabuka.

TBF i Crvena jabuka zvijezde ovogodišnjeg SCool Festa

Uz zabavni dio SCool festa, sutra i prekosutra će se održati i edukativni u vidu manifestacije 'Ostani u Hrvatskoj' na kojoj će u prostorijama SC-a studenti od poslodavaca moći saznati sve važne informacije s tržišta rada.

Cijeli program dovdnevnog festivala

Upetak 2. lipnja na open air stageu nastupaju YAMS i popularni splitski bend TBF. After party će na Black stageu začiniti Mrtvo hitovlje i doktori puknuća i neizostavni headlineri SCool festa Kuzma & Shaka Zulu, dok će na Blue stageu publiku zabavljati DJ Phil OK te Radio Aktiv.

U subotu 3. lipnja će atmosferu u SC-u zapaliti Pravila igre te legendarna Crvena Jabuka. Za zabavu u nastavku večeri pobrinut će se DJ Dado i Tamburaški sastav „Zlatni zvuci“ na Black stageu te Jakša Jordes i DJ Dorx na Blue stageu.

U sklopu SCool festa studenti sutra mogu saznati informacije s tržišta rada

Osim zabavnog dijela Scool Festa, Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom i CARNet-om, organizira i manifestaciju „Ostani u Hrvatskoj“ koja će se održati 30. i 31. svibnja 2017. godine unutar Studentskog centra u Savskoj 25.

Na sajmu će se predstavljati male, velike i srednje tvrtke, a posjetitelji će moći od potencijalnih poslodavaca saznati kakvo je stanje na tržištu rada. Događanje je namijenjeno i maturantima koji će imati priliku saznati koje fakultete trebaju upisati i što se traži. Osim tvrtki na događanju će sudjelovati i Ministarstvo znanosti i obrazovanja, Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava i Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, kao i niz organizacija koje se bave problematikom mladih kao što je Institut za stručno usavršavanje mladih, HAMAG BICRO i Razvojna agencija Zagreb.

Dodatno, kroz dvodnevni program svrha projekta je da, kroz radionice i predavanja, iskusni predavači prenesu na mlade znanja i vještine koje će im pomoći prilikom zapošljavanja tj. izlaska na tržište rada.

Samo prijavljeni korisnici mogu ostavljati komentare.

Prijava | Registracija
Nema događaja za prikaz.