Muzika

Nakon samo 18 dana grupa Tram 11 rasprodala je kompletan kapacitet Male dvorane Doma sportova te će se njihov koncert definitivno seliti u Veliku dvoranu. Možda to i ne bi bilo toliko čudno, da se koncert ne održava za više od 200 dana, na simboličan datum - 11. 11.

Tram 11 ludnica zahvatila Zagreb: Dom sportova rasprodan pola godine prije koncerta

Očito su se Zagrepčani i fanovi dvojca Tram 11 iz drugih gradova zaželjeli pionira hrvatske hip hop scene, koji su tijekom devedesetih, na mala vrata progurali rap muziku na mainstream scenu. 

- Naravno, nastave li se ulaznice prodavati jednakom brzinom za očekivati je da će i Velika dvorana biti rasprodana. Međutim, ako se to dogodi koncert se, po izričitoj želji benda, neće seliti u veći prostor, poručuju organizatori koncerta.

Kada je objavljena najava koncert, u redakciji portala srednja.hr smo opravdano posumnjali u njenu istinitost, budući da se radilo o prvom aprilu. Međutim, čini se da će se ozbiljna prvoaprilska šala, pretvoriti u prvorazredni glazbeni događaj.

- Fanovi benda javljaju se doslovce sa svih kontinenata, a ulaznice se prodaju koliko u Hrvatskoj toliko i van granica naše države. Na noge se diglo nekoliko generacija Tram 11 obožavatelja, od onih koji su uz njih rasli do onih koji ih nikad nisu imali prilike vidjeti uživo, a nije izostala niti reakcija različitih neglazbenih supkultura na koje je muzika benda ostavila ogroman trag, u svome priopćenju opisuju iz LAA-a, odnosno agencije koja je organizator koncerta.

Inače ulaznice stoje 80 kuna, a ako ih ostane na dan koncerta će koštati 100 kuna.

Samo prijavljeni korisnici mogu ostavljati komentare.

Prijava | Registracija
Nema događaja za prikaz.