Profesori

Na šibenskom Veleučilištu već drugu godinu za redom profesor Ivica Poljičak izabran je za najboljeg nastavnika. Tajnim glasovanjem studenti su šibenskom profesoru dodijelili prosječnu ocjenu 4,84 što je bilo i više nego dovoljno da Poljičak ponovno bude omiljeni profesor među svojim studentima.

Ivica Poljičak drugu je godinu izabran za najboljeg profesora na šibenskom Veleučilištu
Foto: Ivica Poljičak, Facebook

Profesor Poljičak koji je već drugu godinu najdraži nastavnik na Veleučilištu u Šibeniku predaje Menadžment ljudskih resursa, Poslovno komuniciranje Poslovno pregovaranje i Upravljanje EU projektima, a vrlo je aktivan i na društvenim mrežama. Upravo se putem Facebooka zahvalio svojim studentima ne krijući oduševljenje što je ponovno njihov najdraži profesor. 

- Puni su mi srce i duša... studenti su me ponovno, drugu godinu za redom, izabrali za najboljeg nastavnika Veleučlišta u Šibeniku. U studentskoj anketi,provedena tajnim glasovanjem, dobio sam prosječnu ocjenu 4,84 Studenti hvala, to mi je veliko priznanje, volim svoj poziv i nastojim uvijek dati cijeloga sebe u radu s vama. To mi je ne samo potvrda, nego i poticaj da uvijek dam sve od sebe. Velika je zasluga za ovu ocjenu i mojih kolegica i kolega, raditi s vama veliko je zadovoljstvo, a kreativno ozračje potiče kvalitetna postignuća... svaki dan je prilika za učiniti nešto dobro, ne čekajmo, iskoristi dan, istaknuo je Poljičak u svome Facebook statusu.

Uz profesorske obaveze koje odrađuje na Veleučilištu, Poljičak je i predsjednik Gradskog vijeća Grada Šibenika, a nerijetko na svome Facebook profilu objavljuje statuse, podsjeća na neke važne datume te piše zanimljive informacije o povijesti Šibenika. 

Samo prijavljeni korisnici mogu ostavljati komentare.

Prijava | Registracija
Nema događaja za prikaz.