Profesori

Već se nekoliko generacija za državnu maturu i svakodnevne ispite iz matematike priprema uz profesora Tonija Miluna. On se putem interneta i na vrlo moderan način uspio približiti učenicima diljem Hrvatske, a to će činiti i dalje, putem nove verzije svoga portala.

Najpopularniji profesor u regiji Toni Milun pokrenuo novu verziju portala
Screenshot: Facebook

Otvoreno učilište Algebra i profesor matematike Toni Milun predstavili su novu verziju edukacijskog portala s video lekcijama koje pripremaju profesor Toni i njegovi suradnici.

Jednostavnijim putem do lekcija

Portal novi.tonimilun.com je redizajniran tako da su sadržaji pregledno strukturirani te se jednostavno dolazi do bilo koje lekcije. Postojeći su videosadržaji podijeljeni po predmetima: matematika, fizika, državna matura, informatika, jezični savjeti, kemija, matematika za fakultet, računovodstvo, statistika i vedska matematika.

- Danas podižemo ovaj portal na sljedeću razinu – na razinu prave platforme za učenje, kroz koju će posjetitelji moći dobiti asistenciju u vidu podatka o tome na kojoj su lekciji stali, koje su zadatke uspješno riješili i gdje su sa savladavanjem cjeline koju su odabrali. Novost je i što ćemo naše vjerne korisnike, čiji su povjerenje i uspjesi u školi dosad i bili glavna motivacija mojem timu suradnika da priprema pristupačne i zabavne lekcije iz brojnih predmeta, sada moći nagrađivati kroz sustav koji cijeni napredak i uspješno rješavanje zadataka. Otvoreno učilište Algebra pripremilo je vrijedne nagrade – poput pametnih telefona, tableta, majica, šalica… koje će moći osvojiti najbolji natjecatelji u pojedinim kategorijama tijekom definiranog razdoblja, kazao je profesor Toni Milun.

Dodatna novost koju posjetitelji mou očekivati su lekcije iz programiranja koje bi se mogle svidjeti i srednjoškolcima i studentima, a profesor Milun će se i dalje često osvrtati na matematičke probleme koji muče odrasle.

Lekcije pogledane preko 21 milijun puta ostaju besplatne

Naime, njegov je najgledaniji video dosad onaj o problematici kredita u švicarskim francima. Zanimljivo je i za spomenuti kako su njegove lekcije ukupno pregledane 21, 2 milijuna puta. Tako su prateći njegove lekcije gledatelji korisno utrošili ukupno 45 milijuna minuta, odnosno gotovo 86 godina, čineći profesora Tonija jednom od najpopularnijih osoba na YouTubeu u regiji.

Videolekcije Tonija Miluna i suradnika nisu bile samo hrvatski fenomen – oko trećina od 32 tisuće redovitih pretplatnika njegovog kanala na YouTubeu dolazila je iz susjednih zemalja.

Broj lekcija do sada se penje na više od 2.000, a njihovo pregledavanje ostaje potpuno besplatno, potrebno je samo registrirati se na portal.

Samo prijavljeni korisnici mogu ostavljati komentare.

Prijava | Registracija
Nema događaja za prikaz.