Profesori

[Pitaj Rasku] 'Ravna sam ko daska. Kaj da radim?'

Objavljeno 19.09.2016 17:37 piše Raska

Dragi moji! Evo još jedne situacije u kojoj sam vješto ili manje vješto uspjela priskočiti. Nebrojeno puta našli smo se u razredu koji osuđuje naše nedostatke koji to uopće ne moraju biti ili to nisu. Djevojku koja mi se javila putem maila raska@srednja.hr muči problem malih grudi zbog čeg je predmet ismijavanja u svom razredu. Imali zaista potrebe za tim?!

[Pitaj Rasku] 'Ravna sam ko daska. Kaj da radim?'

Odgovor je vrlo jednostavan - nema potrebe. Provjerite što točno muči osmašicu koja je tome uspjela priskočiti poprilično nespretnim rješenjima koji joj zaista ne trebaju. 

Hej Raska! Idem u osmi razred, ravna sam ko daska. Moje sve frendice već nose grudnjake, a ja se evo šećem u onom topiu i malo mi je neugodno zbog toga jer mi svako malo netko ili pjeva onu pjesmu Ne dirajte mi ravnicu ili mi prodaju one glupo fore s daskama i plažom. Evo neki dan sam skoro čarape potlačila u grudnjak da bar nešto imam, ali skužili bi jer kak odjednom imam grudi. I kaj da ja sad radim? noboobs :(

Draga! Moram priznati kako nisi jedina koja se našla u takvom problemu kojega ja niti ne bi nazvala tako. Prije nego što sam ti počela pisati porazgovarala sam malo sa svojim kolegicama i kažu kako su se i one našle u takvim situacijama. Jednu su zvali fosna, drugu štanga, a treća je pak zbog izraženih grudi dobila nadimak Samantha Fox, što je u naše doba bilo vrlo popularno. Ono što ti želim reći je da se jednostavno navikneš na takve komentare jer, prije ćeš ti na to oglušiti, prije će oni prestati s tim.

To što si ravna, kao prvo ne znači da ćeš takva i ostati, a kao drugo sve i da znači pretvori to u svoju prednost. Možda ti ovo sada zvuči bezveze, ali kroz neko vrijeme sjetit ćeš me se što sam ti pisala. Nemoj zbog toga umanjiti svoju važnost u društvu i jednostavno se opusti i uživaj u tome što imaš. Zanemari čarape, lažne grudnjake i bilo kakve trikove kojima ćeš prekriti svoje ravne grudi nema smisla skrivati se ima mnogo ozbiljnijih stvari od činjenice da u osmom razredu nemaš velike grudi. Budi poučena mojim primjerom pa kad kreneš u srednju zgrabi grudnjak svoje frendice koji je nosila u osnovnoj i mislila ga je baciti jer joj je eto premali, a tebi taman. :) Uživaj i ne brini! Pusa od Raske! 

Samo prijavljeni korisnici mogu ostavljati komentare.

Prijava | Registracija
Nema događaja za prikaz.