Stručnjaci

Besplatna pomoć u Savjetovalištu 'Luka Ritz'

Objavljeno 20.11.2012 16:00 piše A.B.
Besplatna pomoć u Savjetovalištu 'Luka Ritz'

Savjetovalište 'Luka Ritz' možete posjetiti u slučajevima maloljetničkog nasilja, problema u ponašanju ili poteškoća prilikom uklapanja u odgojno obrazovni sustav. Nalazi se u Zagrebu na adresi Fabkovićeva 1/3, gdje stručna osoba nudi besplatnu savjetodavnu pomoć.  U nastavku vam donosimo vrste savjetovanja i njihov raspored.

Nakon tragične smrti mladog Luke Ritza, njegovi roditelji su osnovali savjetovalište koje nosi Lukino ime. Danas je Savjetovalište 'Luka Ritz' mjesto gdje stručna osoba nude pomoć, kako mladima tako i njihovim roditeljima.

Suradnica Savjetovlišta, Stjepka Popović, nam je poslala vrste savjetovanja i njihov raspored za sve one kojima je potrebna pomoć ili neka vrsta zaštite.

Online savjetovanje

Osobe koje nisu otvorene i ne osjećaju se ugodno prilikom razgovora o svojim problemima, Savjetovalište nudi Online savjetovanje. Na taj način poštuju privatnost i daju odgovore na svako pitanje.

E-mail na koji možete zatržiti savjete je: pitaj@savjetovaliste.hr

Indiviualno savjetovanje

Za individualno savjetovanje sa stručnom osobom, možete se naručiti telefonskim putem svakim radnim danom od 10 do 14 sati. Individualno savjetovanje se održava u poslijepodnevnim terminima srijedom i četvrtkom u prostorijama Savjetovališta.

Broj telefona: 01/888 5440 ili 01/888 5441.

Prijave za roditeljske grupe podrške

Na isti telefonski broj te u istim terminima mogu se prijaviti i roditelji u grupe podrške. Savjetlovalište pomaže onim roditeljima koji se osjećaju usamljeno, bespomoćno, ljuto ili žele podijeliti svoja iskustva, osjećaje i razmišljanja. Pomoć će im se pružiti u neosuđivačkoj atmosferi.

  • Grupa podrške za roditelje čija su djeca žrtve nasilja (8 slobodnih mjesta)

  • Grupa podrške za roditelje djece s problemima u ponašanju (2 slobodna mjesta)

Samo prijavljeni korisnici mogu ostavljati komentare.

Prijava | Registracija
Nema događaja za prikaz.