Hrvatska firma hitno zapošljava 100 studenata: Posao nije težak, a osiguran je i prijevoz

Tvrtka eKupi d.o.o. traži čak 100 studentica ili studenata, za posao pakiranja školskih udžbenika i školskog pribora. S obzirom da se s radom počinje 31. srpnja, imate još svega šest dana za javljanje na oglas.

izvor: Pixabay.com

Posao se radi mjesec i pol, do 15. rujna, premda u samom oglasu stoji da bi student trebao raditi minimalno mjesec dana, dakle i nije baš nužno da radite svo vrijeme.

Gdje, što, kako?

Doznajte sve o prvoj prijavi na Zavod za zapošljavanje i Zdravstveno nakon srednje škole

Prostorije tvrtke eKupi nalaze se u Rugvici, tako da je veoma blizu studentima iz Dugog Sela, a nije daleko onima iz Zagreba i okolnih dijelova.

Kada:   predviđeni period rada je od 31.07. do 15.09.

Radno vrijeme: u jutarnjoj smjeni, od 7 do 15 sati, ili popodnevnoj, od 15 do 22 sata (postoji mogućnost uvođenja i noćne smjene, prema potrebi)

Satnica: 18 kn

Uvjeti: najmanje 18 godina starosti, odgovoran i savjestan pristup poslu, prednost imaju studenti(ce) koji bi radili minimalno mjesec dana

Prijava i prijevoz

Prijaviti se na oglas za navedeni posao možete najkasnije do 31. srpnja, putem ovog  LINKA ZA PRIJAVU.

U oglasu koji je objavljen na portalu MojPosao.net, iz tvrtke mole zainteresirane da prilikom prijave označe hoće li dolaziti do Rugvice u vlastitoj organizaciji, ili će koristiti organizirani prijevoz, koji će ići prema potonjem rasporedu.

ekupi-raspored

 

Odgovori