O nama
Luksuzni hotel u srcu Zagreba
Hotel Dubrovnik sa svoje 4 zvjezdice pruža dobrodošlicu gostima još od 1929. godine te je kroz desetljeća osvojio brojne nagrade za svoje usluge. Hotel ima idealnu lokaciju u srcu Zagreba, okružen je svim gradskim poslovnim, kulturnim i zabavnim atrakcijama, kao i parkovima i šarenim kafićima.
Dizajnirao ga je poznati europski arhitekt Dionis Sunko, rođen u Zagrebu, a ukrašen je brončanom statuom boga Merkura, djelom bečkog kipara Antona Fernkorna iz 19. stoljeća. Njegova fasada koja gleda na Trg bana Jelačića karakterističan je dio gradske arhitektonske baštine. Kako bi ispunio rastuću potražnju, hotelu je dodano moderno krilo 1982. godine s dodatnih 150 soba. Danas, hotel Dubrovnik ima 231 sobu i 8 apartmana. Sobe i apartmani nude pogled na grad ili dvorište hotela, sve su klimatizirane i imaju osiguran besplatan wireless Internet na usluzi gostima.
Hotel se konstantno obnavlja i prati tehnološke trendove kako bi zadovoljio potrebe gostiju te im jamči savršen balans tradicije, klasične ljepote, odlične usluge i modernih sadržaja u srcu Zagreba.
Vrhunski dizajnirane kongresni kapaciteti
Kao idealan izbor za poslovne putnike, ali i turističke posjetitelje, Hotel Dubrovnik raspolaže poslovnim centrom koji je na usluzi njegovim gostima te s 10 vrhunski dizajniranih multifunkcionalnih konferencijskih dvorana koje se mogu postaviti u skladu s potrebama korisnika i to za događanja do 300 sudionika. Pet dvorana je novouređeno i opremljeno sa TV-ima veličine ekrana 42 inča, full HD projektorima, DVD playerima, prijenosnim računalima, posebnim sistemom ozvučenja za svaku od dvorana, mikrofonima / slušalicama i drugom opremom za simultano prevođenje.
Hotelski tim za organizaciju evenata ističe se po organizaciji svih vrsta događanja te će svojim znanjem i iskustvom učiniti svaki Vaš događaj nezaboravnim.
Pogodnosti hotela Dubrovnik su fitness centar, popularni Piccolo Mondo Restoran specijaliziran za talijansku i međunarodnu kuhinju, gostoljubivi Aperitiv bar te slikoviti Café Dubrovnik, jedan od najstarijih i najpopularnijih kafića u gradu – savršen izbor za piće i grickalice.
Kako i dalje nastavlja igrati ključnu ulogu u privlačenju posjetitelja u Hrvatsku, Hotel Dubrovnik jamči svakom od svojih gostiju mnogo više od udobnih soba u centru grada. Hotel Dubrovnik nudi toplo, prijateljsko okruženje, tradicionalni šarm Zagreba i priliku da osjetite puls dinamične prijestolnice Hrvatske.
Za vas smo pripremili:
- Kapacitet – 130 osoba
- Minimalan broj za organizaciju svečanosti je 90 osoba
- Glazba do 4:00 h
Maturalna svečanost uključuje
- Tri pića dobrodošlice po maturantu
(1 za slavljenika + 2 za roditelja)
• - Neograničenu konzumaciju: Coca-cola, Juice, Mineralna voda (gazirana/negazirana)
• - ½ l vina po osobi
- Bogati švedski stol do 02:00h
- Glazba (DJ)*
- Osiguranje
- Razrednici GRATIS
- Ravnatelj GRATIS
- * opcionalno: live band uz nadoplatu
CIJENA PO OSOBI:
430,00 do 470,00 kn ovisno o izboru švedskog stola
Maturalna večera – Švedski stol
20:00 – 21:00 h Cocktail dobrodošlice za maturante i roditelje
21:00 – 02:00 h Švedski stol
Menu I
Hladno predjelo
- Buđola
- Pršut
- Svježi sir s chilly papričicom
- Plemeniti i domaći sirevi
- Salata od liganja
Toplo predjelo
- Rižoto s mesom
- Jastučići s špinatom i gorgonzolom
- Mesne loptice sa sirom
Glavna jela :
- Medaljoni svinjske pisanice u trobojnom papru
- Dalmatinska pašticada
- Domaći zeleni njoki
- Fussili tricolori
- Pečeni rebrasti krumpir
- Izbor sezonskog povrća
- Razne salate
- Izbor kolača
- Voće
Menu II
Hladno predjelo
- Izbor hladnih narezaka
- Pršut s maslinama
- kozji sir
- dimljeni sir
- hladna salata „ Neptun“
- namaz od svježeg sira
Toplo predjelo
- rižoto s tikvicama i lignjama
- lasagne „Dubrovnik“
- tortellini šefa kuhinje
Glavna jela
- zapečena pureća prsa iz marinade
- juneća rolada „ Stari lovac“
- kroketi
- domaći široki rezanci
- mozaik povrća
- pire krumpir
- razne salate
- izbor kolača
- voće
Menu III
- Hladno predjelo
- Mozzarella s rajčicom
- Pršut s maslinama
- Lepeza hladnih narezaka
- Izbor domaćih sireva
- Francuska salata
- Svježi sir s vlascem
Toplo predjelo
- Pohani šampinjoni / tartar umak
- Zapečeni zagorski štrukli
- Gnocchi „ Dubrovnik“
Glavna jela
- Pileći medaljoni u tempuri
- Pečena teleća plečka u mediteranskom bilju
- Pekarski krumpir
- Mozaik povrća
- Šafran riža
- Razne salate
- Izbor domaćih slastica
- Voće
Petra Baloban
Voditelj konvencijsko-banketnog odjela
Tel.: +385 1 48 63 517
Fax: +385 1 48 63 507
Iva Drinjak
Asistent voditelja konvencijsko-banketnog odjela
Tel.: +385 1 48 63 504
Fax: +385 1 48 63 507