Mladić iz Ogulina srušio se usred kafića i preminuo, a nakon što ga je hitna odvezla zabava se nastavila

Ogulin je potresla iznenadna smrt 21-godišnjeg Damira T., kojemu je u subotu navečer pozlilo usred kafića omiljenog među tamošnjom mladeži. U jednom trenutku svojim se prijateljima požalio da mu je hladno, a u drugom se srušio. Hitna ga je na licu mjesta pokušala oživjeti, ali bezuspješno. No, ono što je njegove prijatelje posebno zaprapastilo jest činjenica da je zabava u kafiću nakog nesretnog događaja nastavljena.

City Bar u Ogulinu|Screenshot: GoogleMaps

Ogulinac Damir T. (21) prošle je subote kao i obično, izašao sa svojim prijateljima. Kako prenosi 24sata, inače nije imao zdravstvenih problema i bavio se nogometom, ali 10 minuta po dolasku u kafić City Bar društvu se požalio da mu je hladno. Nakon toga se srušio na pod, prestao je disati i srce mu je stalo, a bolničari su ga na licu mjesta pokušali reanimirati, no bezuspješno. Hitna ga je odvezla, ali Damir je preminuo, nakon čega je policija ustanovila kako je riječ o prirodnoj smrti.

Riječka studentica likovne akademije poginula u prometnoj nesreći

– Katastrofa. Žao mi je tako mladog života. Dečka sam poznavao, kao i ostale stalne goste. Brzo je došla i Hitna, pokušali su ga reanimirati nakon čega su ga odvezli u bolnicu, kazao je za 24sata vlasnik kafića Nikola Gašparović dodajući da je mladić bio pristojan, vrijedan i da je pomagao obitelji u poslovima.

No, ono što je Damirove prijatelje koji su tu večer bili s njime zaprapastilo jest činjenica da su svirka i zabava nakon tog tragičnog događaja nastavljene kao da se ništa nije dogodilo.

– U City Baru ugašen jedan mladi život, mladić  se samo srušio na pod. Dečko nije disao, niti je imao puls, a  hitna pomoć ga je pokušala reanimirati, međutim bezuspješno. Još gora stvar je što se atmosfera nakon tragedije nije nimalo promijenila te su svi nastavili sa provodom kao da se ništa nije dogodilo… Bio sam tamo kad se sve dogodilo i, iskreno, ostao sam postiđen zbog ponašanja mladih  koji su tamo bili, izjavio je jedan od očevidaca za OGportal.com.