Prekrasna gesta studenta na Dan žena oduševila Zagrepčane: ‘Za Vas sam potpuni stranac i sve ovo je zasigurno iznenađenje’

Međunarodni dan žena obilježen je jučer, a jedna vozačica tramvaja zasigurno će ga pamtiti još dugo. I dok mnogi na vozače uopće ne obraćaju pažnju, jedan momak odlučio je pokazati da itekako postoje iznimke, ali i da mladi nisu bezobzirni kako se često čini. Vozačici tramvaja povodom Dana žena uručio je slatko pismo i čokoladu, a njgova gesta bila je pravo iznenađenje ZET-ovoj djelatnici te je oduševila brojne Zagrepčane.


– Draga gospođo što vozite tramvaj. Ispričavam se što nisam donio karanfil ili ružu, žurio sam sa fakulteta na posao. Nadam se da će Vam i ova čokolada uljepšati današnji dan. Za Vas sam potpuni stranac i sve ovo je zasigurno iznenađenje. Sreća je u malim stvarima, hvala Vam što savjesno i odgovorno vozite tramvaj. Jedino što ćete saznati o meni je M. T. Iza tih inicijala krije se moja malenkost. Sretan Vam dan žena, stoji u pismu mladića.

Fotografija njegova poklona ubrzo se proširila društvenim mrežama, a u Facebook grupi ‘Zakaj volim Zagreb’ prikupila je već preko dvije tisuće ‘lajkova’. Fotografiju je na svom profilu podijelila i sama vozačica, koja nije krila oduševljenje gestom.

– #onokad mladi putnik iznenadi lijepom gestom za Dan žena. Ne znam da li je još koja moja kolegica dobila čokoladu u kojoj je bila i napisana poruka od njega!? Svaka čast mladom dečku, pravi džentlmen, poručila je vozačica tramvaja misterioznom mladiću.

Odgovori