Pretraga

[FOTO] Ludost i ekshibicionizam: Zagrebački student se jutros okupao na ledenih -14

A- A+

Dok se nacija jutros i dalje bavila kuknjavom zbog ‘kataklizmičkih’ hladnoća koje su zatekle Lijepu našu, student VERN-a Andrej Kauzlarić, skinuo se u kupaće gaće i na jezeru Čiče pokraj Velike Gorice, poput barakude zaplivao na -14!

Za ovog momka to je postala već tradicija, budući da svake godine odabere jedan od najhladnijih dana, kako bi se upustio u ovaj ekshibicionizam.

Izdvojeni članak
Fotografije Zvonimir Planinić/ skidanje pred ulazak

[VIDEO] Zagrebački student pozdravio se sa Starom godinom kupanjem na -11 Celzijusa

– Već višegodišnju tradiciju, čekajući najhladniji dan u godini, nastavio sam i ove s ciljem jačanja psihe i otpornosti na ekstremne vremenske prilike. Poznate su zdravstvene dobrobiti hladne vode kao što su revitalizacije kože, pospješivanje cirkulacije, antistresni učinak i još mnogo toga, pojašnjava nam svoje motive Kauzlarić.

Kad smo ga prije nešto više od tri godine prvi puta snimili u njegovu pothvatu, rekao nam je da misli kako svatko to može učiniti, no nismo nimalo uvjereni u to pa nam je ovo i dalje velika vijest.

Procedura nakon izlaska iz vode je brisanje ručnikom, oblačenje suhe odjeće i vožnja autom do toplog tuša. Kao i svake godine, Andrej i ovoga puta poziva ostale kolege da se upuste u ovu jedinstvenu avanturu, no čini se da ih baš i nema.

Uz vijest prilažemo i video klip Andrejeva kupanja, koji smo objavili u siječnju 2015., kada se Kauzlarić kupao na ‘ugodnijih’ -11.