Pretraga

Izašao raspored prvih kola zagrebačkih sveučilišnih futsal liga u futsalu i odbojci

A- A+

Prošli je tjedan održan ždrijeb natjecanja u momčadskim sportovima Sveučilišta u Zagrebu, a ovaj tjedan su objavljeni parovi u prva dva kola u futsalu i odbojci. Susrete otvaranja studenti će u oba navedena sporta igrati već za vikend, a poprišta radnje su SD Martinovka u futsalu, dok će se odbojka igrati na Kineziološkom fakultetu.

Prošlogodišnji finalisti u muškom futsalu FER (ujedno i pobjednik) te Edward Bernays, svoje će utakmice igrati u subotu 10. studenoga. FER će se ogledati s Medicinskim fakultetom, dok će Bernays prvi susret nakon osvajanja sveučilišnog Superkupa odigrati protiv ERF-a.

Izdvojeni članak

Poznati osvajači prvog futsal Superkupa na Sveučilištu u Zagrebu: Kod studenata sijevali crveni kartoni, a studentice pucale penale

Inače u muškom futsal natjecanju ove će godine igrati 38 momčadi, a branitelj naslova će se uz Medicinski fakultet u skupini ogledati još s VEF-om, TVZ-om, KBF-om, Stomatologijom, Hrvatskim studijima, FBF-om te svakako u najjačem duelu skupine, s Kineziološkim fakultetom.

Kada je pak riječ o prvom susretu najboljih futsal loptačica u protekloj sezoni, braniteljice naslova s KiF-a će se na otvaranju sučeliti s FBF-om, dok će viceprvakinje iz prošle sezone odnosno futsal igračice Ekonomskog fakulteta  Medicinarkama.

U potonjoj objavi možete pogledati sve parove i satnice odigravanja prvih kola u futsalu i odbojci, u obje konkurencije.